[MCU] 復仇者聯盟3 : 無限之戰 Avengers : Infinity War 劇透討論區 (6)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
意思係死亡名單
雷神奇俠3嘅結局已經好出人意表, 但總算叫置諸死地而後生,到今集真係絕到一個點
死亡list召喚
black order
loki
guardians of galaxy except rocket
scarlet witch
vision
falcon
spiderman
dr.strange
black panthar
heimdall
bucky

姐係死剩
im
ca
thor
rocket
nebula
hulk
war machine
black widow
依8個??
仲有
Hawkeye
Antman
吳京
其實仲有fury 同埋 女探員 sor 真係唔記得咩名

化咗灰喇,重睇啦你
captain marvel
意思係死亡名單

好啦sorry
Loki俾我嘅感覺係一個日日諗計害死自己大哥嘅細路仔終於長大,但一長大就死咗
Loki俾我嘅感覺係一個日日諗計害死自己大哥嘅細路仔終於長大,但一長大就死咗

其實唔係幾信佢真死,佢咁古惑,應該有後着
我點解要答你點先唔似打機?你都戇撚鳩,樣樣野都要解釋架依家?你話弱化要方便分工同我講死得兒戲有咩衝突啊? 我上面講咗兩次Black order一男一女技能唔突出就答咗你啦,自己唔睇清楚,我唔鐘意套戲就係唔鐘意套戲你點迫我都唔會鐘意套戲,你都白撚痴依家樣樣要解釋。唔鐘意就係唔意架啦,覺得似就係覺得架啦,邊有得解釋架姐呢啲野,無啦啦要我解釋。
最合理解釋應該係佢想知道晒所有gem下落先出手
費時全宇宙有時間防佢
佢應該係戲早無幾耐先捉返佢藍色個養女
先知道gotg 個女主角知soul gem下落
所以宜家先一次過出招
你夠竟係咪咁萌塞 ? 覺得佢似打機又唔得又話打機打上腦,覺得Black order死得兒戲又唔得,覺得啲石係邊要補個Shot查一查又唔得。

我係咪要讚到套戲100分,冇任何野挑剔,呢到唔容許有人話套戲呢到唔好個到唔好,話撚咗幾多次呢個我自己個人觀感啊
冇話唔得,你講啲嘢要合理先得㗎,大佬呀
我問你點樣先唔似打機,你又答唔到,同你講弱化係方便分工,你又話咩死得兒戲,啲石個個都知係邊,你又要人講多次,你係咪弱智
我點解要答你點先唔似打機?你都戇撚鳩,樣樣野都要解釋架依家?你話弱化要方便分工同我講死得兒戲有咩衝突啊? 我上面講咗兩次Black order一男一女技能唔突出就答咗你啦,自己唔睇清楚,我唔鐘意套戲就係唔鐘意套戲你點迫我都唔會鐘意套戲,你都白撚痴依家樣樣要解釋。唔鐘意就係唔意架啦,覺得似就係覺得架啦,邊有得解釋架姐呢啲野,無啦啦要我解釋。

用返嚟答你
大家都比loki呃到有陰影
不過我都唔信係真死
專登報自己個神名
俾你覺得自己都已經贏撚咗你仲會唔會理班蛋散點樣做?
死法同Thor2一樣?
doomsday都算,一樣都係kyroton既野
但JL果個真係,吹到古代人,神全部人一齊上都剩係趕得走條友,結果連超人皮都hi唔到

套avg3真係一改avg前兩集果種爛爛地既風氣
呢次拍到咁撚好睇,dc真係唔洗諗住仲有運可以行落去
上呀!captain Marvel
其實tony連成個星球嘅能量都擋到好撚勁
公佈左邊個做未
呢套一定要睇imax3d,真係正撚到暈
.....................................................
Thanos啪一啪手指,成個宇宙d DC狗化晒灰
得返m狗可以生存
個個都插緊c9既時候..

俾埋相你睇
岩岩睇完,覺得有d似睇龍珠

魁隆 係比魯斯,個個死晒等死淨既幫手復活
某程度都係正確
好好奇雷神把野
用groot碌木就夠架拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞