arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
個個去晒街

死守

喺屋企
紫色 beta lt hybird 留名
176高 唔肥唔瘦著s碼表示唔夠衫係入面既話件衫都係偏大少少 但旅行好爽 心口兩個袋好好j

死守

喺屋企

着住arcteryx去咗露營
上面提到既“圈”位其實好撚正常,咪大驚小怪,亦不關料事的。

一係買完表起佢咪著,不然就算Goretex Pro一樣會有

得罪講句 好多男人著恤衫都著到成條領都係黑邊
仲要黃禁禁。。。
不如平時沖涼真係洗乾淨自己條頸
我著咁多件 冇出現過黑邊問題。。。

大汗我都唔想
arcteryx而家有啲係支那做

而家你買到既 除左 alpha sv , Norvan SL ,
仲有 LEAF 同 Veilance 兩條product line ,
係加拿大做其他全部都係中國, 泰國 等其他地區

以前就有好多
起馬我手頭上既
alpha sv , alpha lt , fission sl , theta svx 都係加拿大做

而家LEAF都有啲係overseas製而唔係加拿大製
係就係平過加拿大製
但made in Canada你估真係同made in ChiNa一樣MIC咩
雖然我會話暫時佢QC係做得幾好
上面提到既“圈”位其實好撚正常,咪大驚小怪,亦不關料事的。

一係買完表起佢咪著,不然就算Goretex Pro一樣會有

仲要黃禁禁。。。

大汗我都唔想

我都大汗 真係無辦法
Gamma mx hoody

仲要黃禁禁。。。

大汗我都唔想

講番正題 如果真係有汗蹟
就落去五金舖買枝松節水
把皂粉及松節水(約2湯匙)放在洗衣盆,
再用熱水開釋後把衣服放下(最好蓋住)
浸約30分鐘(讓油脂分解)後再洗,
洗後或有小小火水味但晒干後就完全無味喇。

洗第二轉就用番 ganger 或者 nikwax

真係可以用松節水?

CONCEPTS X ARC'TERYX BETA SL JACKET
呢件好靚
有冇巴打知邊度平d
Ebay2.5k左右
不過 S sz冇晒
Btw 176高 155lbs 著m sz係咪會太大

CONCEPTS X ARC'TERYX BETA SL JACKET
呢件好靚
有冇巴打知邊度平d
Ebay2.5k左右
不過 S sz冇晒

可能會大左啲,巴打有無個肚腩頂大件衫

呢件好靚
有冇巴打知邊度平d
Ebay2.5k左右
不過 S sz冇晒

beta sl 係 trim fit 所以 M 應該岩岩好
反而 S 會細得濟 想著多件衫都唔得
如果你驚 應該走去旺角試下人地d beta sl
一清二楚

SL 太薄兩年唔夠袋位穿左 同所有膠水位都爛

呢件好靚
有冇巴打知邊度平d
Ebay2.5k左右
不過 S sz冇晒

beta sl 係 trim fit 所以 M 應該岩岩好
反而 S 會細得濟 想著多件衫都唔得
如果你驚 應該走去旺角試下人地d beta sl
一清二楚

SL 太薄兩年唔夠袋位穿左 同所有膠水位都爛

買LT啦
再唔係先退而求其次買LT Hybrid
SL我都覺得太薄 好快會爛
利申 粗著
留名
Beta lt hybrid 我都有件 但好熱 香港無乜用
Now 著緊beta lt
Alpha 舊款得單邊袋 行山唔知放邊好
再買都買alpha
利申:用家

atom lt hoody? 好著唔好著呀
係咪都幾暖下呢隻?
搭單問埋保暖層, 有睇過arcteryx 既cerium sv,諗住去俄羅斯用,但好撚貴,之黎係amazon uk 睇到 montane 既 north star lite 同black ice 做緊約莫1700港幣,兩件都有200g 800 filled 既羽絨,一件係夾片[north star],另一件就box wall construction ,又點揀好呢

montane 掂唔掂
仲有mountain equipment 呢隻祖國野 250ukd 就有goretex proshell
Mountain Equipment Men's Lhotse Jacket - https://www.amazon.co.uk/dp/B00F36AWYU/ref=cm_sw_r_cp_api_i9qAyb90W6726
Mountain Equipment Men's Rupal Jacket - Marine, Large
https://www.amazon.co.uk/dp/B01M15SYCF/ref=cm_sw_r_cp_api_k.qAybZDZHFYN
想問邊到有得整拉鏈?
想問邊到有得整拉鏈?

問下arcteryx整唔整先囉
搭單問埋保暖層, 有睇過arcteryx 既cerium sv,諗住去俄羅斯用,但好撚貴,之黎係amazon uk 睇到 montane 既 north star lite 同black ice 做緊約莫1700港幣,兩件都有200g 800 filled 既羽絨,一件係夾片[north star],另一件就box wall construction ,又點揀好呢

montane 掂唔掂
仲有mountain equipment 呢隻祖國野 250ukd 就有goretex proshell
Mountain Equipment Men's Lhotse Jacket - https://www.amazon.co.uk/dp/B00F36AWYU/ref=cm_sw_r_cp_api_i9qAyb90W6726
Mountain Equipment Men's Rupal Jacket - Marine, Large
https://www.amazon.co.uk/dp/B01M15SYCF/ref=cm_sw_r_cp_api_k.qAybZDZHFYN

羽絨無買開 答你唔到

不過2500蚊買件hard shell 我就唔係好敢了 巴打歡迎你身先士卒 留名睇報告
有件ar hoody 想問你地平時係咪扔落洗衣機洗
有件ar hoody 想問你地平時係咪扔落洗衣機洗

咩AR?
Arc'teryx 個網有教點洗,我都係跟佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞