arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
講開外套,咁講埋褲啦,大家覺得gamma lt pants 好唔好著
仆佢個街我訂完件LEAF Alpha Gen2 佢而家同我出件Alpha Gen2A
不斷同自己講緊冇野嘅都冇咩大改
仆佢個街我訂完件LEAF Alpha Gen2 佢而家同我出件Alpha Gen2A

點會冇分別 今年leaf alpha hardsell 轉左muticam 果隻料 仲靚左 之前低一級 而家劃一番

收聲啊 我話冇分別就冇分別
好彩我件Gen2係之前特價落單,530加紙左右。而家Gen2A起碼770
雖然下年可能又有特價

點會冇分別 今年leaf alpha hardsell 轉左muticam 果隻料 仲靚左 之前低一級 而家劃一番

好彩我件Gen2係之前特價落單,530加紙左右。而家Gen2A起碼770
雖然下年可能又有特價

不過睇返官網佢原來冇分gen2定gen2A
即係話間舖可能返gen2A
有機會fat fat喇
特價買到gen2A
各位,alpha sl同beta sl你地會點簡 alpha著上身slim d ,但beta又多個拉縺袋,簡唔落手

雖然下年可能又有特價

有機會fat fat喇
特價買到gen2A

各位,alpha sl同beta sl你地會點簡 alpha著上身slim d ,但beta又多個拉縺袋,簡唔落手

一定Alpha

一定Alpha

不過sl薄得好緊要喎,啲料着上身冇咁舒服
著P記K記都XS
但A記XS袖都好長

如果垂低隻手 長到冚到隻手掌就差唔多
所有arcteryx 既衫都係手袖長到
舉高曲臂唔會扯住
所以先有手腕貼

未買過 想問a記岩唔岩165矮撚

我165, Alpha要著女裝, beta 著男裝XS
P記xs都有D大, 但女裝太修腰, 男人著唔好睇

雖然下年可能又有特價

有機會fat fat喇
特價買到gen2A

我打去問過舖頭
佢地由black Friday 開始都一路冇貨
Arc'teryx 又唔返貨
所以好可能一返就係返新gen2
官網上面嘅Gen2已經變咗新嘅spec
舊Gen2應該清晒除非舖頭有貨

屌你俾我沉醉下喺幻想開心下得唔得

一定Alpha

著alpha sv好厚料,嘈到hi
其實係香港著 係咪beta lt hybird都夠做
同埋鐘sir買係咪最抵

一定Alpha

坦白講 香港環境 鐘意行街行山既 Zeta 正d
個內龍質地係好舒服好滑 手腎出汗都唔會焗住
只不過beta 同 alpha 個名響d only

因為alpha 同beta係起家作品?

一定Alpha

著alpha sv好厚料,嘈到hi

又未至於要買sv嘅 sv大嗱嗱6千銀
我會揀LT,已經夠輕,但又冇SL咁薄

一定Alpha

喺鍾sir度見到,好正
下件買買Zeta

喺鍾sir度見到,好正
下件買買Zeta

zeta個屎忽好長喎

喺鍾sir度見到,好正
下件買買Zeta

zeta個屎忽好長喎

其實我覺得ok
係日本買左件啡色ATOM AR HOODY
係香港已經夠殺

無撞過

喺鍾sir度見到,好正
下件買買Zeta

zeta個屎忽好長喎

其實我覺得ok

身高無返咁上下 Zeta會變大褸
係香港已經夠殺

無撞過

我件atom ar今年係香港重未著過
太熱
係香港已經夠殺

無撞過

太熱

今日一件長袖+我件venta mx已經好夠,咪話atom
係香港已經夠殺

無撞過

太熱

今日一件長袖+我件venta mx已經好夠,咪話atom

今日著緊atom LT......入面只得一件TEE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞