arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike

轉左會著Paragonia
太多人著Arctery啦

還好,毒撚兩件A仔都好少撞衫
太撚毒

睇你揀咩款姐

Venta mx
Alpha sv
得呢兩件
Sv都見過兩三次
Venta mx冇撞過
太毒
A 記d size 唔太啱,好闊
利申: P fans
A 記d size 唔太啱,好闊
利申: P fans

啲hardshell預你入面再著嘛
日日著Gamma MX hoody,由15度著到0度都係咁一件過;0度打落就入面加件冷衫/fleece
仲有件LEAF Alpha on backorder, 唔知等到幾時先返貨
Arc'teryx 啲cutting係有放過心機去設計
日日著Gamma MX hoody,由15度著到0度都係咁一件過;0度打落就入面加件冷衫/fleece
仲有件LEAF Alpha on backorder, 唔知等到幾時先返貨

Gamma D色愈出愈柒
佢老母

Gamma D色愈出愈柒
佢老母

我上年買 全黑
心口logo得隻反光雀,字都冇
mk仔撚有錢咩

重有件atom lt同一件beta hybrid

巴打咁多件
影到咁睇撚到咩屌

件leaf 係邊度訂,點訂啊
我好鍾意佢頂帽有得收,alpha 既cutting ,但有插手袋

巴打咁多件
影到咁睇撚到咩屌

深藍係atom lt
黑係alpha fl
紅係tenquille
淺藍好似係zeta唔記得

換左電話,手頭得番呢張cap圖
無一件香港買,香港買搵笨的

件leaf 係邊度訂,點訂啊
我好鍾意佢頂帽有得收,alpha 既cutting ,但有插手袋

我唔喺香港
你上永高行睇下 佢地應該有啲LEAF

轉左會著Paragonia
太多人著Arctery啦

我patagonia arcteryx都有
個人覺得p記fleece正 arcteryx hard shell正

P 記 fleece 係佢地既招牌作啦,而A 就應該係 hard shell 囉,soft shell 就間間差唔多

錯,gamma mx 防風好impressive

利申 鐵馬撚

我patagonia arcteryx都有
個人覺得p記fleece正 arcteryx hard shell正

P 記 fleece 係佢地既招牌作啦,而A 就應該係 hard shell 囉,soft shell 就間間差唔多

利申 鐵馬撚

會唔會係咁
Gamma擋風對我而言真係廢
Sor

利申 鐵馬撚

會唔會係咁
Sor

我日日行吐公,你吹乜風咁利害可以超過 100km/h

利申 鐵馬撚

會唔會係咁
Sor

咁巴打覺得可接受咪ok

會唔會係咁
Sor

咁巴打覺得可接受咪ok

可能未試過hardshell姐
夠唔夠呢啲因人而異

利申 鐵馬撚

會唔會係咁
Sor

Gamma MX不得了
呢面零下36度啲風冚冚聲吹埋嚟都唔漏風
當然入面會有件美軍公發fleece
但著過嘅人都知嗰件野單著係完全唔擋風
MX係幾抵屌

利申 鐵馬撚

會唔會係咁
Sor

Gamma MX不得了
MX係幾抵屌

A 記野好似買極都重想買

會唔會係咁
Sor

Gamma MX不得了
MX係幾抵屌

A 記野好似買極都重想買

係坑嚟
生得細粒 16幾
上次去試 太大件...
最後買左P記 so sad
生得細粒 16幾
上次去試 太大件...
最後買左P記 so sad

S都唔掂?
不過a記係幾蝦人著
兩件alpha sv
兩件atom lt
一件cerium Lt hoody
一件gamma mx hoody
仲有件beta Lt hybrid
真係一個坑..全家都比我毒到入左件cerium lt..
兩件alpha sv
兩件atom lt
一件cerium Lt hoody
一件gamma mx hoody
仲有件beta Lt hybrid
真係一個坑..全家都比我毒到入左件cerium lt..

多到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞