arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
有幾件patagonia 嘅goretex ,h2no ,透氣度唔太好

arcteryx 有冇d 出名透氣好嘅呢?
有幾件patagonia 嘅goretex ,h2no ,透氣度唔太好

Goretex本身個透氣係咁 唔關咩牌子事 因為都係個隻技術個隻料

Active shell官方稱比較好

Goretex本身個透氣係咁 唔關咩牌子事 因為都係個隻技術個隻料

Active shell官方稱比較好

依家新出隻 c knit 仲好,透氣好左
追晒成個post
想買防風防潑水但透氣較好既軟殼
Gamma系列

想問
Gamma mx hoody 同 Gamma LT hoody 主要係咪厚度分別?
LT頂唔頂到零下? (入面會打底+羽絨)

LT隻鮮藍好好J 但驚頂唔到去旅行零下
gamma 係 trim fit, 入面著唔到羽絨
要著的話,會壓住d 絨,無左縫鬆既羽絨,係唔會暖架
你最好下面著d 化纖綿or fleece

零下10度 應該咁著?
排汗速乾打底 + 抓毛 + gamma + 外面羽絨

零下10度 應該咁著?
排汗速乾打底 + 抓毛 + gamma + 外面羽絨

出面件羽絨唔使要
零下36度,未計wind chill,我都係普通T打底,一件美軍公發fleece,一件gamma mx hoody就冇問題
岩岩買左件Beta SL
第一次買 覺得係香港著岩岩好
手又有得插袋 又輕便 防風防水 遮都唔駛帶

係邊買,幾錢左右
鐘sir 千9 個人覺得價錢可以接受

嚴重唔齊碼同色 wo 琴日去過

嚴重唔齊碼同色 wo 琴日去過

梗係啦 過年前已經做特價
我都係買件最穩陣既黑色之嘛
有無巴打知道,邊度有bac cap 賣?
有無巴打知道,邊度有bac cap 賣?

Bac cap是咪指leaf嗰頂?
係就可以試下永高行
大家對atom sl有咩comment?我諗緊買唔買

係邊買,幾錢左右

同問 新手想買件冬天出街入面就咁著件t搞掂,有無好推介??
http://www.overlander.com.hk/tc/product_details/4231

係佢寫錯日,定係件gamma mx 真係water proof?
http://www.overlander.com.hk/tc/product_details/4231

係佢寫錯日,定係件gamma mx 真係water proof?

寫錯
Gamma mx係softshell
最多係water-resistant

寫錯
Gamma mx係softshell
最多係water-resistant

Not water proof
Not wind proof
有無巴打知鍾sir個現金7折仲有無做??

琴日行過樓下,冇左張粉紅紙了

琴日行過樓下,冇左張粉紅紙了

好想買件beta sv
好想買件beta sv

買啦,沙木尼最新貼咗張紙話買夠$3000可以join會員,有七折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞