arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
太耐冇上黎番黎
講起大家如果買SV 真係要諗清楚個柔軟度同pack 埋既size 岩唔岩你用先好 , 因為而家SV 已經去到 n100p
硬到飛起 又 pack 唔埋 完全用唔到🙈

Leaf alpha都冇用到100p
SV真係預你橫風橫雨出街
太耐冇上黎番黎
講起大家如果買SV 真係要諗清楚個柔軟度同pack 埋既size 岩唔岩你用先好 , 因為而家SV 已經去到 n100p

唔係幾千銀買件褸黎做咩?
太耐冇上黎番黎

唔係幾千銀買件褸黎做咩?

咁又係
之前諗過買SV 最後都係買咗leaf alpha
532加紙買咗新出嘅leaf alpha gen 2
beta AR + cerium LT

london 入手
有staff discount

london 入手

巴打兩件分別買咗幾錢?

london 入手

巴打兩件分別買咗幾錢?

全單8 折
我有件 Alpha 膠邊飛起哂[加拿大制],有人話可以send返原廠做維修,係咪真?
我有件 Alpha 膠邊飛起哂[加拿大制],有人話可以send返原廠做維修,係咪真?

Yes,前題係有單

Yes,前題係有單

已經著左幾年,單未必搵到,咁係咪冇得整?

Yes,前題係有單

即刻scan左張單先

Yes,前題係有單

即刻scan左張單先

Amazon張單得唔得?

Yes,前題係有單

即刻scan左張單先

同問 無單唔得?

Yes,前題係有單

即刻scan左張單先

同問 無單唔得?

Amazon唔肯定,建議直接email arcteryx問
冇單係唔得嘅,利申 試過
應該唔駛單 整過5次 冇一次要單

求詳細
應該唔駛單 整過5次 冇一次要單

點解我email問佢話要單嘅
有冇人手袖個魔術貼已經唔太痴

定arcteryx冇呢個問題?

你用咗幾耐?
靚同唔靚嘅魔術貼通常個分野就喺呢度
你點知人地無視防水功能
btw要防水黎做咩

佢著就冇無視
人哋著就mk仔無視功能

你用咗幾耐?
靚同唔靚嘅魔術貼通常個分野就喺呢度

未買過所以問下,如果係比一般牌子㩒用既應該會試下呢個牌子
campsaver 做緊20% off one full-price item
campsaver 做緊20% off one full-price item

個網既正價唔係仲貴過12樓咩? 20%off 真係唔吸引
你點知人地無視防水功能
btw要防水黎做咩

佢著就冇無視
人哋著就mk仔無視功能

好彩我件無防水功能,唔洗無視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞