arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
有冇巴打試過arcteryx嘅行山boot?

試過係鐘sir 樓上間舖試著過
嗰陣時無咩人 我同個朋友 每對都試著吓
感覺好舒服 有彈性襪套包住隻腳 個形都幾包住隻腳

對鞋係approach shoe 主要攀石/山用,當然行山都可用
真係普通行山鞋可能salomon既款比較適合, 相對應該平啲,觀塘地鐵站,係觀塘廣場附近有間長期有折
boot方面,我未試過arcteryx果啲
有冇巴打試過arcteryx嘅行山boot?

試過係鐘sir 樓上間舖試著過
嗰陣時無咩人 我同個朋友 每對都試著吓
感覺好舒服 有彈性襪套包住隻腳 個形都幾包住隻腳

對鞋係approach shoe 主要攀石/山用,當然行山都可用
真係普通行山鞋可能salomon既款比較適合, 相對應該平啲,觀塘地鐵站,係觀塘廣場附近有間長期有折
boot方面,我未試過arcteryx果啲

我睇返佢對boot係內膽同個外殻都係gore-tex,即侜火就算外面嗰層嘅gore-tex穿咗入水,但個膽都防到水,唔似我宜家着緊嗰對個殻穿咗就冇得救
所以好吸引
琴晚東張西主鍾sir 介紹果隻laying 著法係咩牌子
https://unwire.hk/2017/02/06/gore-tex-to-eliminate-pfcs-in-weatherproofing-technologies/life-tech/sport-tech/

快d特價清貨啦

係就快囉 我就唔撚驚

反正毒撚連女都好,仲話咩生殖
https://unwire.hk/2017/02/06/gore-tex-to-eliminate-pfcs-in-weatherproofing-technologies/life-tech/sport-tech/

快d特價清貨啦

係就快囉 我就唔撚驚

反正毒撚連女都冇,仲話咩生殖
好似patagonia 一早轉左用較環保既goretex 料
未得閒出旺角,有冇巴打知鍾sir而家有冇beta lt hybrid bourbon色?

大家點睇呢隻款
防水外套點樣清潔?
係咪唔洗成日洗

大家點睇呢隻款

款靚
但beta SL 好薄
我著廸卡龍咋
未得閒出旺角,有冇巴打知鍾sir而家有冇beta lt hybrid bourbon色?

應該都無架啦 聖誕做7折做到宜家
啲貨清得7788

啲貨清得7788

而家仲有7折?非會員都有?

啲貨清得7788

Cash or eps

啲貨清得7788

Cash or eps

唔該巴打
防水外套點樣清潔?
係咪唔洗成日洗

官網有instructions
買衫嗰陣都會跟張卡教你
基本上件衫如果開始唔起水珠
你就要洗一次
最好用返專用嘅洗衫水 用少好過用多
有乾衣機就用乾衣機乾
防水外套點樣清潔?
係咪唔洗成日洗

買衫嗰陣都會跟張卡教你
你就要洗一次
有乾衣機就用乾衣機乾

如果你講果個case就唔關事啦,只係防水潑層冇左,只代表夠鐘噴反d防水潑劑上去咁解姐
防水外套點樣清潔?
係咪唔洗成日洗

買衫嗰陣都會跟張卡教你
你就要洗一次
有乾衣機就用乾衣機乾

如果你講果個case就唔關事啦,只係防水潑層冇左,只代表夠鐘噴反d防水潑劑上去咁解姐

唔起水珠有時係污糟咗
唔一定要重噴DWR
但如果洗過都仲係咁就要噴
Arc啲野真心普通 唔係好耐用 買過兩件已轉會klattermusen
Arc啲野真心普通 唔係好耐用 買過兩件已轉會klattermusen

邊度買抵 依個牌子

邊度買抵 依個牌子

overlander好多死貨
衫有幾件 袋有三個
Nloutdoor 岩岩做完2折
1500蚊買左件香港賣緊4000既
但太平已經比人掃哂 得返XL果啲
Nloutdoor 岩岩做完2折
1500蚊買左件香港賣緊4000既
但太平已經比人掃哂 得返XL果啲

Which model?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞