arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
我有兩件,一件買左四年幾, 一件買左四年

早兩個月啲防水膜越甩越勁,底部索帶位成條邊甩晒, 依家寄左返去整,唔知整唔整到

整唔到會 A 比返個coupon 你去買新既,B 直接送件比你

佢肯幫你搞實會俾個答覆你
唔洗擔心
得罪講句P記款唔靚
有錢都買多件A記或長毛象

得罪講句,在香港本地買大象真係超級大傻仔

點解咁講

其實宜家唔少牌子都有出加細畀亞洲人着
A記,P記,H記等等都有
仲有日本牌子(好似係)M記咁
你上去慢慢試啦

A記,P記,H記
M記

即係咩

A記 加拿大
P記 美國
M記 日本
H記 瑞典
自己再估下 努力

旺角全部搵到,幾間舖腳程最多3個字
arcteryx而家有啲係支那做

好多都係支那製
問過佢地啲人,好似得返beta係加拿大製造
當然LEAF好多都仲係加拿大製造,唔係我點解買LEAF Alpha而唔要民版
得罪講句P記款唔靚
有錢都買多件A記或長毛象

點解咁講

因為貴到on9
香港買特別貴

好多都係支那製
當然LEAF好多都仲係加拿大製造,唔係我點解買LEAF Alpha而唔要民版

Alpha SV still Canada

好多都係支那製

Alpha SV still Canada

12樓同鍾博士點解好似全部都支拿造

點解咁講

因為貴到on9
香港買特別貴

一路冇睇開呢個牌子,真係唔知
買不死鳥就係為左落雨唔洗拎遮,咁算唔算無視佢防水
M 記買過一件橙色
但係著左一排就成個黑圈喺領位,洗唔甩
搞到我有一排無著過
巴打們知唔知點清到
M 記買過一件橙色
搞到我有一排無著過
巴打們知唔知點清到

影嚟睇下
M 記買過一件橙色
搞到我有一排無著過
巴打們知唔知點清到

影嚟睇下

好多都係支那製

Beta 支制
留名
M 記買過一件橙色
搞到我有一排無著過
巴打們知唔知點清到

影嚟睇下

買支granger洗下佢, 一係用刷刷佢老母
但我咁睇好似食到好入

呢件要80000yen

影嚟睇下

但我咁睇好似食到好入

send mail 去問,佢地話係d body fat 食左入去
叫我揾d rubbing alcohol 刷下,但有機會唔甩
拎去洗衣舖,佢地都話食晒入去洗唔倒
我天拿水都試過
著左幾個月咋屌
下次呢隻面料都係不了。

但我咁睇好似食到好入

send mail 去問,佢地話係d body fat 食左入去
叫我揾d rubbing alcohol 刷下,但有機會唔甩
拎去洗衣舖,佢地都話食晒入去洗唔倒
我天拿水都試過
著左幾個月咋屌
下次呢隻面料都係不了。

我件A記領位都有啲
係濕左明顯 乾左好啲
我有兩件,一件買左四年幾, 一件買左四年

早兩個月啲防水膜越甩越勁,底部索帶位成條邊甩晒, 依家寄左返去整,唔知整唔整到

整唔到會 A 比返個coupon 你去買新既,B 直接送件比你

佢肯幫你搞實會俾個答覆你
唔洗擔心

其實係咪life time warranty? 佢換件新畀我,其實著幾年又甩過,又換過,買一件著一世
上面提到既“圈”位其實好撚正常,咪大驚小怪,亦不關料事的。

一係買完表起佢咪著,不然就算Goretex Pro一樣會有
上面提到既“圈”位其實好撚正常,咪大驚小怪,亦不關料事的。

一係買完表起佢咪著,不然就算Goretex Pro一樣會有

其實係咩原因 我開頭都覺得好un眼
之後就無視了
個個去晒街
個個去晒街

個個去晒街

死守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞