arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike

你老味2年咋
早排保_行開倉,買咗第二個牌子gore-tex pro shell $2700

咩牌子

Black Diamond

black diamond都係好嘢嚟

我日日行吐公,你吹乜風咁利害可以超過 100km/h

咁巴打覺得可接受咪ok

可能未試過hardshell姐
夠唔夠呢啲因人而異

我有zeta lt 同beta lt, 夠唔夠hard

咩牌子

Black Diamond

black diamond都係好嘢嚟

好想買佢啲行山杖,不過好貴
stone island 路過
關你撚事咩? 貪佢靚咪買, 吹呀?
ON9

咁巴打覺得可接受咪ok

夠唔夠呢啲因人而異

lt都買2件
都足以證明你個人唔止hard 仲夠搞笑
haglofs 既roc spirit jacket 點睇,rei 做緊7折

夠唔夠呢啲因人而異

lt都買2件

真有米,我而家都未去到重複一個型號
關你撚事咩? 貪佢靚咪買, 吹呀?
ON9

mk潮人出沒
內有惡犬

lt都買2件

可能係lt die hard fans呢

lt都買2件

老實講LT真係幾好嘅,夠輕身又夠硬淨
想買件風褸 預2000~3000
有咩介紹
防風是必須的
有咩介紹
防風是必須的

上鍾博士自己試

老實講LT真係幾好嘅,夠輕身又夠硬淨

我買嗰陣無Beta LT得LT Hybrid
着緊atom LT hooded

夠唔夠呢啲因人而異

lt都買2件

Cutting+定位完全唔同喎,Beta短身好多
我覺得冇問題
着緊atom LT hooded

有咩介紹
防風是必須的

上鍾博士自己試

有咩牌子有ASIAN SIZE嫁
有件Beta SL
三年,內裡勾爛左少少
嗰時見nike,d 垃圾風褸都成700,比多少少買件好d
我落雨又唔鐘意擔遮,岩晒
不過再買都係買有領嗰d 款

lt都買2件

Cutting+定位完全唔同喎,Beta短身好多
我覺得冇問題

咪一件短 一件長
仲有咩分別
有咩介紹
防風是必須的

上鍾博士自己試

其實宜家唔少牌子都有出加細畀亞洲人着
A記,P記,H記等等都有
仲有日本牌子(好似係)M記咁
你上去慢慢試啦
有咩介紹
防風是必須的

上鍾博士自己試

你上去慢慢試啦

A記,P記,H記
M記

即係咩
有件Beta SL
三年,內裡勾爛左少少

都一個double起啦
不過係值

你上去慢慢試啦

A記,P記,H記
M記

即係咩

A記 加拿大
P記 美國
M記 日本
H記 瑞典
自己再估下 努力
有件Beta SL
三年,內裡勾爛左少少

都一個double起啦
不過係值

好似1500 定1600
又想買佢件covert cardigan fleece
不過成1600唔捨得
著過真係買唔返轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞