arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
推一推

昨日影左一張百鳥歸巢
總括經驗 我件件size 都有d 唔同
真係要知道做咩 行街 行山 攀石 跑步
天氣又係點 雪 雨 風 溫度
入面著咩衫
等等
arcteryx 每件衫都有好獨特既 cutting
去面對唔同環境/活動用 唔太generic
買錯左真係會9唔塔8

無錯
啲錢無得慳
推一推

昨日影左一張百鳥歸巢
入面著咩衫
等等
買錯左真係會9唔塔8

無錯
啲錢無得慳

2位財主

昨日影左一張百鳥歸巢
入面著咩衫
等等
買錯左真係會9唔塔8

無錯
啲錢無得慳

2位財主

我無佢咁癲

無錯
啲錢無得慳

2位財主

我無佢咁癲

我早幾日打算上網買件atom ar,點鬼知幾個網唔知冇款就係唔送香港,麻鬼煩

2位財主

我無佢咁癲

我早幾日打算上網買件atom ar,點鬼知幾個網唔知冇款就係唔送香港,麻鬼煩

香港要咁買法係好煩

我無佢咁癲

香港要咁買法係好煩

香港都唔知邊度有atom ar,得LT

香港要咁買法係好煩

上網買啦
Mantis 26 點用得日本先有賣?
我check過好似停產左

點夠佢仲有得賣

停左好耐 日本可能賣緊貨尾
聽講日本唔興 arcteryx

Beams同佢crossover 而家好搶手

香港要咁買法係好煩

上網買啦

弊在搵唔到呢
Arc好撚多網都不會送香港

我無佢咁癲

香港要咁買法係好煩

你地點定atom lt位?
巴打有冇邊間美國集運用開?

香港要咁買法係好煩

秋天就外套,入面一件T,冬天就當中層着
Arc好撚多網都不會送香港

所以真係好麻煩
有冇巴打知如果穿左可以點搞

香港要咁買法係好煩

香港黎計 冬天應該都OK? 入面淨著T

香港黎計 冬天應該都OK? 入面淨著T

每個人都唔同嘅,我自己嚟講15度就ok
再凍就再加衫咁
Atom ar

之前backcountry sale 30%off 買落
買個時覺得好貴
著完想買多幾件比屋企人

話咗呢個牌子好邪惡 買咗第一件就會想買第二件
Atom ar

之前backcountry sale 30%off 買落
買個時覺得好貴
著完想買多幾件比屋企人

我都買左,但係唔係覺得特别暖咋喎
https://www.amazon.com/dp/B0163RVADO/ref=cm_sw_r_cp_api_T-mCyb7K8XS7Z
atom ar 灰色同藍色都係usd 243=hkd1900

另外patagonia super alpine jacket goretex pro shell 係rei store 有25%off now 449 usd
有無巴打著過p 記既hardshell,個cutting 同arcteryx alpha 似唔似
https://www.amazon.com/dp/B0163RVADO/ref=cm_sw_r_cp_api_T-mCyb7K8XS7Z
atom ar 灰色同藍色都係usd 243=hkd1900

另外patagonia super alpine jacket goretex pro shell 係rei store 有25%off now 449 usd
有無巴打著過p 記既hardshell,個cutting 同arcteryx alpha 似唔似

Atom ar唔送香港,巴打有冇其他方法可以教吓我
用代運啦 ,我就用緊b 字頭既代運,你係amazon 同代運開acc,將shipping address 寫係代運倉,詳細代運會教你點做
用代運啦 ,我就用緊b 字頭既代運,你係amazon 同代運開acc,將shipping address 寫係代運倉,詳細代運會教你點做

唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞