arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike

其實我覺得ok

身高無返咁上下 Zeta會變大褸

識買 zeta 一定買細一個碼
好睇過 alpha

袖啱咩
係日本買左件啡色ATOM AR HOODY
係香港已經夠殺

無撞過

我件atom ar今年係香港重未著過
太熱

今日一件長袖+我件venta mx已經好夠,咪話atom

今日著緊atom LT......入面只得一件TEE

鍾SIR個到折完千幾...好想整件

一定Alpha

不過sl薄得好緊要喎,啲料着上身冇咁舒服

著alpha sv好厚料,嘈到hi

出街都聽唔到啦,一件攻頂冇煩惱
鐘sir依加做緊7折 好撚抵屌 未買既巴打狗衝
有冇巴打試過arcteryx嘅行山boot?

鐘好似無番xs?
問幾次都無
Fission sv 香港著會唔會好熱

鐘好似無番xs?
問幾次都無

xs就唔知 我本身想買beta lt h s碼都冇哂
逼住買beta ar

不過sl薄得好緊要喎,啲料着上身冇咁舒服

自己著落真心唔撚舒服呢,好撚硬身
有少少後悔

我諗除左大陸人,冇人會買Arc既boot
揀反d大路牌子啦巴打

揀反d大路牌子啦巴打

點解咁講?

有少少後悔

香港着sv好浪費

揀反d大路牌子啦巴打

點解咁講?

1:得大陸人先會on99成套Arc出街/行山
2:身邊所有行山友/幾位山藝教練冇人著Arc,同價錢洗撚買佢
單論鞋款,小弟覺得salomon都屌打Arc,都未數Asxxxx, Scxxxx之類既傳統大牌子

有少少後悔

香港着sv好浪費

其實好撚少著,真心行山/旅行先用
一般著另一件venta mx多,不過已停產,唉

揀反d大路牌子啦巴打

點解咁講?

2:身邊所有行山友/幾位山藝教練冇人著Arc,同價錢洗撚買佢
單論鞋款,小弟覺得salomon都屌打Arc,都未數Asxxxx, Scxxxx之類既傳統大牌子

唔該巴打
可否畀埋Asxxxx, Scxxxx兩個牌子嘅全名我,我最近想買過對行山鞋

點解咁講?

唔該巴打
可否畀埋Asxxxx, Scxxxx兩個牌子嘅全名我,我最近想買過對行山鞋

Asolo
Scarpa
預一對boot大概1500up
冇筒平少少
不過買上面呢兩個牌子都係買boot款先岩

唔該巴打

Asolo
Scarpa
冇筒平少少

Thx bro

唔該巴打

Asolo
Scarpa
冇筒平少少

Thx bro

想平少少咪上12F買aku,都唔錯的
你有金會員卡平好多,唔知75/80/85是但一個折ga la

試過係鐘sir 樓上間舖試著過
嗰陣時無咩人 我同個朋友 每對都試著吓
感覺好舒服 有彈性襪套包住隻腳 個形都幾包住隻腳
想請教下巴打
我有件P記torrentshell 覺得透氣一般
又有件atom lt 冬天差不多日日著

想再買一件旅行(主要日本) +行山用
有冇推介
想請教下巴打
我有件P記torrentshell 覺得透氣一般
又有件atom lt 冬天差不多日日著

想再買一件旅行(主要日本) +行山用
有冇推介

Gamma LT有冇睇過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞