arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
想請教下巴打
我有件P記torrentshell 覺得透氣一般
又有件atom lt 冬天差不多日日著

想再買一件旅行(主要日本) +行山用
有冇推介

Gamma LT有冇睇過?

之前睇過MX, 冇睇LT
唔係好鍾意MX 個肩袋款
想問下LT 入面有冇少量類似atom lt 既抓毛質地
想請教下巴打
我有件P記torrentshell 覺得透氣一般
又有件atom lt 冬天差不多日日著

想再買一件旅行(主要日本) +行山用
有冇推介

Gamma LT有冇睇過?

之前睇過MX, 冇睇LT
唔係好鍾意MX 個肩袋款
想問下LT 入面有冇少量類似atom lt 既抓毛質地

可以睇下patagonia 既 adze hybrid

申利:有gamma mx同 adze
想問beta AR 同beta LT Hybrid 個價錢差咁多
除左goretex VS goretex pro仲有咩分別
想問東京買 會唔會平啲
Fission sv 香港著會唔會好熱

我有一件,係北海道這就差唔多,香港一年可能有兩三日著到,不過件衫幾高質!

我有一件,係北海道這就差唔多,香港一年可能有兩三日著到,不過件衫幾高質!

香港點都唔可能會著到
Fission sv冇-15/20度都唔好著出街

香港點都唔可能會著到

我覺得落下雨,10度樓下著都OK!
想問東京買 會唔會平啲

有退税囉,平唔到太多
但係款多同齊,要平可以去outlet
早兩日聽人講出咗隻新嘅人造纖維褸,暖過羽絨,但我又唔記得咗叫咩名,有冇巴打聽過

香港點都唔可能會著到

-ve 5度,其實可以一件tee 一件fission 已經ok!落雪都唔驚,防水!
如果用來行山同去旅行
買alpha sl 夠唔夠做
求推薦
如果用來行山同去旅行
求推薦

Alpha SV

香港點都唔可能會著到

-ve 5度,其實可以一件tee 一件fission 已經ok!落雪都唔驚,防水!

-5度我都係一件T+薄冷衫+gamma mx hoody
Fission sv喺香港係唔可能有機會著
除非你15度就要著羽絨
amazon 賣個d goretex 真定假?見佢平hk 差唔多一半,仲有prime
beta sv
beta sv

beta sv香港唔會有機會著
如果用來行山同去旅行
求推薦

夠 不過可以俾多小小就睇番 beta fl 同 zeta lt
會比較耐磨 襟用d

多謝2位巴打意見
beta sv

佢有哂我對一件hardshell想有既設計,左臂拉鏈袋,兩個暖手袋,右邊內側網袋
beta sv

佢有哂我對一件hardshell想有既設計,左臂拉鏈袋,兩個暖手袋,右邊內側網袋

咁講設計 越high end越正 但價錢都係正比 真係要去旅行先著到
btw 有無巴打著過arcteryx gamma ar pants 同
montane super terra pants???
除此以外有無softshell pants 推介
諗住天氣凍著
有一件slindwinder,應該點著好
atom ar hoody去落雪地方夠唔夠做
如果要加件 買邊邊件好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞