arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
人在美國,有無巴打知道邊度有平既不死鳥買?
想買件beta sl

beta sl 特價周圍都係 , 200蚊usd 就有

我都想beta SL, 但係想要legion blue

香港著,beta sl 定lt 好?

zeta 最好 認真

why ? 覺得包patpat 好似唔太好
訂左件atom sl $1689 算唔算貴?
新手想問滑雪用需唔需要買指定型號?
定係求奇一件goretex就得
滑雪用雪褸.. Burton 果d.
goretex 都得, 但要買d 有雪擋嘅.

其實就唔駛既 但就盡量唔好用 alpha 系列
短到 hihi 一跌就食哂雪

如果真係要買 不如買 bib 褲
加件中長身既 仲好

我上個月去完日本滑 好厚雪
租場既 bib 雪褲 加自己件 svx
玩得好爽 , 跌左n 次都係好乾好舒服

Alpha係咪全系列身長最短?

其實就唔駛既 但就盡量唔好用 alpha 系列
短到 hihi 一跌就食哂雪

如果真係要買 不如買 bib 褲
加件中長身既 仲好

我上個月去完日本滑 好厚雪
租場既 bib 雪褲 加自己件 svx
玩得好爽 , 跌左n 次都係好乾好舒服

Alpha係咪全系列身長最短?

beta先係
咁一般goretex外套滑雪會唔會好易磨爛?
咁一般goretex外套滑雪會唔會好易磨爛?

應該唔會
beta sl美國買 5日到手

咁快?巴打用咩代購公司?
行山用風褸
有咩好介紹
行山用風褸
有咩好介紹

Alpha FL

咁快?巴打用咩代購公司?

buy and ship
唔記得影相,cerium LT hoody 同 Beta AR 終於入手
有兩條低能問題
- beta sl 有無少少保暖功能? 我希望頂到10度左右
- 香港最多人著個件係咪beta sl
有兩條低能問題
- beta sl 有無少少保暖功能? 我希望頂到10度左右
- 香港最多人著個件係咪beta sl

1. 保暖你當冇啦,佢只係純擋風擋雨,10度應該難啲,畢竟件褸其實好薄
2. SL冇記錯係最平嘅gore-tex系列,所以應該係最易撞嘅,就我所見,我身邊好多人着黑色beta sl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞