arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
https://www.amazon.com/dp/B0163RVADO/ref=cm_sw_r_cp_api_T-mCyb7K8XS7Z
atom ar 灰色同藍色都係usd 243=hkd1900

另外patagonia super alpine jacket goretex pro shell 係rei store 有25%off now 449 usd
有無巴打著過p 記既hardshell,個cutting 同arcteryx alpha 似唔似

之前moosejaw 減價,訂左件Atom AR 灰紅色,等左1個星期先話冇貨 轉左買件Atom LT 藍紅色

件Atom AR 只係貴一舊水,我都想買返AR
想買alpha sl .. 早兩個月moosejaw 再8折 但無買到😣

呢件最新嘅聯名BETA SL巴打們點睇?
聯名果間Livestock都係加拿大牌子嚟
好想買但有啲似乞衣衫,Logo又黑咗

呢件最新嘅聯名BETA SL巴打們點睇?
聯名果間Livestock都係加拿大牌子嚟
好想買但有啲似乞衣衫,Logo又黑咗

我覺得幾靚喎
不過Beta SL麻麻哋
頭先試左beta SL
真係太薄
睇睇下試埋beta AR
超正 料厚又挺 不過成5k8
想問邊度買會平d 大概幾多
同埋見ebay有d 3k內 會有假嗎?
頭先試左beta SL
真係太薄

我之前backcountry買好似3k幾
頭先試左beta SL
真係太薄

我都走去試左 beta Ar size s 165cm高
但係隻袖長到姐哂我手掌
其他長度就幾啱
係咪長到咁?
頭先試左beta SL
真係太薄

但係隻袖長到姐哂我手掌
其他長度就幾啱
係咪長到咁?

Arc'teryx 嘅衫袖係長啲
佢係預你個人高挑少少
同埋佢要預你舉高手隻袖唔會縮後露肉
頭先試左beta SL
真係太薄

但係隻袖長到姐哂我手掌
其他長度就幾啱
係咪長到咁?

Arc'teryx 嘅衫袖係長啲
佢係預你個人高挑少少
同埋佢要預你舉高手隻袖唔會縮後露肉

蝦矮人
A記lifetime warranty?點解個個都話寄翻去整

Sure life
A記lifetime warranty?點解個個都話寄翻去整

Sure life

不過記住keep單,佢冇單唔整
想買件AR著下
177H 小肥 著咩碼好??係味有鋪頭可試介紹下??

Sure life

係要Dealer買既單?定點樣既單先有得整?

你買衫嗰陣間舖出畀你嗰張(應該係)
著P記K記都XS
但A記XS袖都好長

Sure life

我整過2次 都冇話要單 超順利
唔知係咪又有人濫用玩寸party

點解我要單嘅
著P記K記都XS
但A記XS袖都好長

如果垂低隻手 長到冚到隻手掌就差唔多
所有arcteryx 既衫都係手袖長到
舉高曲臂唔會扯住
所以先有手腕貼

未買過 想問a記岩唔岩165矮撚

高你少少 我著gamma mx hoody m 啱啱好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞