arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike

同女友一齊入手

咩款巴打

同女友一齊入手

咩款巴打

女友:beta lt
我:beta ar
2000蚊一件beta sl hybird 點睇

買左件heron 細碼

我170磅入,英國直送香港,真係可遇不可求,我都懷疑過會唔會係假

講真又真係好小留意英國網,仲停留緊係1鎊兌14~16個年代 要留意返家鄉先
2000蚊一件beta sl hybird 點睇

買左件heron 細碼

我170磅入,英國直送香港,真係可遇不可求,我都懷疑過會唔會係假

講真又真係好小留意英國網,仲停留緊係1鎊兌14~16個年代 要留意返家鄉先

估唔到而家英磅都係10算,真係買多左野
想買件gamma mx s碼去旅行 有無巴打知邊度仲有貨?

最大路就鍾sir同12樓,呢兩間多數都有

我都等緊呢件 日日等特價都無

最大路就鍾sir同12樓,呢兩間多數都有

兩間都睇左無貨
網上又未有特價,仲貴過香港
你有4000 蚊,你地會揀beta sv,alpha ar 定係alpha sv
無人睇啦,rei 做緊sales alpha sv 綠色齊碼 先373usd, 係咪真係無人留意到
推啊
買完就無人睇
其實goretex接觸皮膚有冇問題? d報導又話癌又盛咁....
利申: 剛係鍾sir度入第3件雀,今次入Beta SL Hybrid
如果想買件夏天著,買邊款好啲?

利申:已經有theta ar ,不過夏天著好熱
其實goretex接觸皮膚有冇問題? d報導又話癌又盛咁....
利申: 剛係鍾sir度入第3件雀,今次入Beta SL Hybrid

呢件正到爆 咩色
件leaf alpha入面嗰層磨損咗
寄返去整
佢話保養唔包磨損
但照幫我免費痴塊野上去patch返
campsaver 好似又減價了
下星期過日本
入件beta sl好唔好
下星期過日本

定alpha sl好

呢件正到爆 咩色

黑色,回歸低調
今日著完,冇alpha咁透氣,但fashion 過alpha, 始終pat 位冇咁長
下星期過日本

定alpha sl好

alpha料比beta透氣,亦厚少少,我2件都有

呢件正到爆 咩色

黑色,回歸低調
今日著完,冇alpha咁透氣,但fashion 過alpha, 始終pat 位冇咁長

一樣黑色

呢件正到爆 咩色

黑色,回歸低調

一樣黑色

Wolf grey alpha
下星期過日本

定alpha sl好

如果有時行夜山,同黎緊會去西藏
推薦買邊件好
下星期過日本

定alpha sl好

如果有時行夜山,同黎緊會去西藏
推薦買邊件好

SL就Alpha, 始終beta 都係入門,一係就beta hybrid, 不過行夜山就建議買鮮色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞