arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
新手想買件Beta LT Hybrid 細碼黑色 行山露營用
但行晒12樓, 沙木尼 都無碼 又唔知幾時返貨
巴打講既backcountry , moosejaw, campsave, rei又無晒
Amazon又好亂唔係好識 仲可以去邊度搵

amazon無問題呀
Atom LT 同gamma mx 兩件應該點揀?

要一年四季都著得的語就gamma mx
利申:打手
Atom LT 同gamma mx 兩件應該點揀?

要一年四季都著得的語就gamma mx
利申:打手

Thanks
咁我就等特價入gamma mx

剛剛睇晒全部正價中
關你撚事咩樓豬
點解咁有米
點解咁有米

一次磅重啲水
好過磅十次水
同埋啲cutting啲料真係正
想問用shipbao買REI得唔得 買咗幾日未見佢出貨 唔知係咪REI唔寄轉運地址

有冇巴打買過分享下
想問用shipbao買REI得唔得 買咗幾日未見佢出貨 唔知係咪REI唔寄轉運地址

有冇巴打買過分享下

買過 rei , 1日就出

星期三收到佢email: payment received
而家都未ship 希望唔好cut 單

巴打你用邊間轉運買?
去淘寶買高仿
去淘寶買高仿

買老翻
件Goretex外套整到滴塗改液上去,有冇得搞?
新手想買件Beta LT Hybrid 細碼黑色 行山露營用
巴打講既backcountry , moosejaw, campsave, rei又無晒

arcteryx hardsell 通常秋天出下年既貨
春夏天係推貨尾 唔係周圍都齊既

Arc'Teryx Men's Beta LT Hybrid Jacket, Black, Small https://www.amazon.com/dp/B00GV486IW/ref=cm_sw_r_cp_api_ytf.ybJ57YA35

唔該巴打

見到rei果個173真係好吸引 可惜之前見唔到

有冇巴打買過分享下

買過 rei , 1日就出

星期三收到佢email: payment received
而家都未ship 希望唔好cut 單

巴打你用邊間轉運買?

咁你可以 send email 問下啦
buyandship

唔該巴打

等啦
件Goretex外套整到滴塗改液上去,有冇得搞?

如需去除衣服上的樹膠或樹液,請首先用冰塊凍結該物質,然後用較鈍的小刀盡可能地刮去污物。把衣服浸泡在水/白醋溶液裡,然後使用溫水及溫和型洗衣粉或合成纖維衣服專用清潔劑洗滌,如Grangers® Performance Wash、Fibertec Pro Wash或ReviveX® Synthetic Fabric Cleaner。

對於非常頑固的污漬,請使用Grangers®Performance Wash、Fibertec Pro Wash或ReviveX®Synthetic Fabric Cleaner兌3份水進行稀釋,然後使用軟毛刷(如舊牙刷)輕刷去污。

如需去除GORE-TEX®衣服上的油脂,將污漬處濕潤,使用Grangers® Performance Wash、Fibertec Pro Wash或ReviveX® Synthetic Fabric Cleaner兌3份水進行稀釋,然後搓擦乾淨(餐具洗滌劑同樣可獲得不錯的效果)。可使用溫水清洗夾克,然後加入Grangers® Performance Wash、Fibertec Pro Wash或ReviveX® Synthetic Fabric Cleaner等洗滌劑

(參考上文: “如何清洗GORE-TEX®夾克?”)。如果污漬仍然存在,可使用Grangers®Performance Wash、Fibertec Pro Wash或ReviveX® Synthetic Fabric Cleaner,或用海綿加雜貨店有售的安全洗滌劑擦拭。如使用洗滌劑進行清洗,則需重新塗抹DWR塗層。

pro

等啦

等啦

等啦

佢老味話壞email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞