arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
下星期過日本
入件beta sl好唔好

定alpha sl好

alpha料比beta透氣,亦厚少少,我2件都有

如果有時行夜山,同黎緊會去西藏
推薦買邊件好

SL就Alpha, 始終beta 都係入門,一係就beta hybrid, 不過行夜山就建議買鮮色

Thanks bro
去到日本再試試,睇下實物再決定
提提大家
Backcountry大特價
手快有手慢無
其實香港邊度有得買leaf版?

我淨係試過係美國買alpha gen 2,我想買多件leaf版atom lt,1600會唔會太貴?
betasv 同alpha sv 點揀好

我淨係試過係美國買alpha gen 2,我想買多件leaf版atom lt,1600會唔會太貴?

永高行有Leaf

永高行有Leaf

永高行賣得貴唔貴?我之前買alpha gen 2 4000左右

永高行有Leaf

永高行賣得貴唔貴?我之前買alpha gen 2 4000左右

官方價Leaf alpha gen 2都要7xx加紙喎
我諗你去永高行點都做唔到4000港紙
同埋有啲錢係要俾人賺嘅

永高行有Leaf

官方價Leaf alpha gen 2都要7xx加紙喎
我諗你去永高行點都做唔到4000港紙
同埋有啲錢係要俾人賺嘅

因為我之前美國特價買alpha gen 2 399左右,宜家諗緊外國買平d定香港買atom lt方便d
PUSH

幾錢入手
搭單問 香港邊度買arro22 平?
想問下如果去旅行著, 10度左右, 想買件mid layer同outer layer都得既, Atom lt定Gamma mx既hoody會好d? 有冇巴打可以講下兩隻有咩分別
我係倫敦間鋪做緊,仲學緊唔同既jacket
想問下如果去旅行著, 10度左右, 想買件mid layer同outer layer都得既, Atom lt定Gamma mx既hoody會好d? 有冇巴打可以講下兩隻有咩分別

atom lt 透氣較好,用synthetic insulation, 加拿大下面左右兩邊用透氣物料(怕熱,運動量大可以用proton lt) , gamma 個人覺得佢係fleece 類, 自己一件獨立著,防dd 水又暖,個人會買gamma,因為個look好型
PUSH

幾錢入手

羊價對港紙$8xxx

上次去大板搵極都搵

想問大阪邊到平?

atom lt 透氣較好,用synthetic insulation, 加拿大下面左右兩邊用透氣物料(怕熱,運動量大可以用proton lt) , gamma 個人覺得佢係fleece 類, 自己一件獨立著,防dd 水又暖,個人會買gamma,因為個look好型

Atom lt 加outer layer 0度頂唔頂到?低運動量

Atom lt 加outer layer 0度頂唔頂到?低運動量

低運動就cerium lt 用番down 吧
其實鐘sir 啫係邊間?
其實鐘sir 啫係邊間?

女人街地鋪上一層
argus 同 trino 邊隻抵屌呀?諗住買件冬天跑步著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞