arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
請問巴打們,佢好多唔同系列,又beta又alpha咁,佢哋有咩分別?

alpha最原始 會遮一半屎忽
beta短過alpha 過腰 但唔遮屎忽
zeta最撚長 會遮晒屎忽

AR SV LT SL呢啲自己上佢個網睇啦
每件衫佢都有簡介 睇得多就會知
除上長短分別之前 仲有其他分別 你可以慢慢睇下
請問巴打們,佢好多唔同系列,又beta又alpha咁,佢哋有咩分別?

alpha最原始 會遮一半屎忽
beta短過alpha 過腰 但唔遮屎忽
zeta最撚長 會遮晒屎忽

AR SV LT SL呢啲自己上佢個網睇啦
每件衫佢都有簡介 睇得多就會知

唔該巴打
沙木_ 依家做緊全店七折 抵買好多

好似好多都清晒?

鐘sir七折,但標高左好多個價
OVER要R金卡,但個標價低d
我件SV兩間個標差成千

就算兩間格完價我次次都會去鐘sir
12樓通常睇唔啱同冇我size
而且覺得r人金卡好煩
買過條短褲差價唔太大,接受到
有3袋,2褸,諗住入條褲...
用緊mantis 26袋
衫就atom lt
幾好著

好似好多都清晒?

鐘sir七折,但標高左好多個價
OVER要R金卡,但個標價低d
我件SV兩間個標差成千

就算兩間格完價我次次都會去鐘sir
12樓通常睇唔啱同冇我size
而且覺得r人金卡好煩
買過條短褲差價唔太大,接受到

12樓d款少得可憐
而且人地間鋪比VIP number or phone都得ga la,係佢特別煩西。嫌錢多
唔講唔知 IFC開左全港第一日Arcteryx Store 仲要開左都成個月
唔講唔知 IFC開左全港第一日Arcteryx Store 仲要開左都成個月

包貴

包貴

係 乜閪discount都無

包貴

不過當睇款再去第二度買應該ok嘅

包貴

上網買
btw 巴打們知唔知上網買的話 邊度信得過又抵?

包貴

睇過,豆潤咁細,好多款都無
Fission sv
老老實實,好著還好著。
佢啲hard shell好唔襟,我兩件都甩膠條
老老實實,好著還好著。
佢啲hard shell好唔襟,我兩件都甩膠條

寄去加拿大整

包貴

上網買
btw 巴打們知唔知上網買的話 邊度信得過又抵?

要睇你買咩款 不過我買開果d今年全部都貴左
利申: 咪又係campsaver, backcountry之前用2千幾買左件canada goose timber shell
今日天氣,tee > p記R1 > Arcteryx LT,夜間係西貢吹風都無問題
鍾意haglofs patagonia 多過arcteryx

轉左會著Paragonia
太多人著Arctery啦
鍾意haglofs patagonia 多過arcteryx

我patagonia arcteryx都有
個人覺得p記fleece正 arcteryx hard shell正

個人覺得p記fleece正 arcteryx hard shell正

P 記 fleece 係佢地既招牌作啦,而A 就應該係 hard shell 囉,soft shell 就間間差唔多

還好,毒撚兩件A仔都好少撞衫
太撚毒
有冇巴打有atom ar?
想問吓用後感

P 記 fleece 係佢地既招牌作啦,而A 就應該係 hard shell 囉,soft shell 就間間差唔多

完全同意啊

還好,毒撚兩件A仔都好少撞衫
太撚毒

睇你揀咩款姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞