arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
著緊leaf巴打
呢條line既size會唔會偏大?香港會唔會有得試?alpha gen2好撚型

永高行有得試
佢係舖大少少
預你下面會著其他野

Between我上面嗰張就係leaf alpha gen 2
黎緊去加拿大,係咪應該屌反件

想屌邊件?

有冇介紹,主要行山露營用,有時想帶埋去凍既地方旅行因為之前買過件columbia 啲防水褸,一年唔夠入面啲膠邊已經開始甩。
著緊leaf巴打
呢條line既size會唔會偏大?香港會唔會有得試?alpha gen2好撚型

永高行有得試
佢係舖大少少
預你下面會著其他野

Between我上面嗰張就係leaf alpha gen 2

巴打著個陣會唔會遮晒屎忽?
我覺得Wolf color好撚正
著緊leaf巴打

永高行有得試
佢係舖大少少
預你下面會著其他野

巴打著個陣會唔會遮晒屎忽?
我覺得Wolf color好撚正

會遮屎忽 但遮唔遮晒我就見唔到
個袋嘅設計好好
就算係有條battle belt都唔會用唔到個袋

人在美國,有無巴打知道邊度有平既不死鳥買?
想買件beta sl
想買件beta sl

第一,係始祖鳥
第二,上網搵啦,或者等大時大節特價
係290sqm on sale買左件veilance中左伏
琴晚收件,一開發現手袖鈕爛左,gore tex牌仔一早除左落黎,防水效果仲衰過件2.5L既paclite,感覺上係比人試到咁同擺左好耐

跟手打去問,佢話因為on sale所以冇得退,話會幫我同veilance講番同免我運費寄番加拿大整

但後尾我直接搵veilance個邊,佢話未聽過會幫人cover個shipping尤其由香港寄過去,最後都要自己比錢今朝拿拿聲寄過去先
琴晚收件,一開發現手袖鈕爛左,gore tex牌仔一早除左落黎,防水效果仲衰過件2.5L既paclite,感覺上係比人試到咁同擺左好耐

跟手打去問,佢話因為on sale所以冇得退,話會幫我同veilance講番同免我運費寄番加拿大整

但後尾我直接搵veilance個邊,佢話未聽過會幫人cover個shipping尤其由香港寄過去,最後都要自己比錢今朝拿拿聲寄過去先

有名你叫,岀事架嘛
beta sl同sl hyprid同咩分別

有名你叫,岀事架嘛

So true
應該唔駛單 整過5次 冇一次要單

點解我email問佢話要單嘅

冇試過 次次 report 完有咩事就直接俾 RA number 我

問過Veilance,佢地都話唔洗單,淨係寄件褸去就得

冇試過 次次 report 完有咩事就直接俾 RA number 我

仆你個街 玩鳩我
周圍都無哂beta sl black s size

仆你個街 玩鳩我

係就發啦,我應該有2件係手

仆你個街 玩鳩我

兩件咩?
想買件beta sl

beta sl 特價周圍都係 , 200蚊usd 就有

我都想beta SL, 但係想要legion blue

仆你個街 玩鳩我

兩件咩?

一件陳年彩色拉鍊普通野,一件 Alpha LT[好似係]
amazon買信唔信得過

睇評分

睇評分

有billy bob's bass成3千評分,佢平官網$50美金
想買件beta sl

beta sl 特價周圍都係 , 200蚊usd 就有

我都想beta SL, 但係想要legion blue

香港著,beta sl 定lt 好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞