arcteryx jj成入

780 回覆
16 Like 12 Dislike
有件Beta SL
三年,內裡勾爛左少少
嗰時見nike,d 垃圾風褸都成700,比多少少買件好d
我落雨又唔鐘意擔遮,岩晒
不過再買都係買有領嗰d 款

都一個double起啦
不過係值

好似1500 定1600
又想買佢件covert cardigan fleece
不過成1600唔捨得
著過真係買唔返轉頭

買完一件就會想繼續買
日日帶住支水係身,著住arcteryx一路行一路淋落身用盡個防水功能 諗起都濕哂

利申: 著atom lt

lt hoody?巴打件野邊到買架
overlander 好貴<em></em>

外國買勁平
香港我就淨係知鍾建民,成日都有折

係咪德發大廈 2樓呢間?

鐘SIR即係E間?

鐘SIR即係E間?

係啊
比 cash 8 折
比 cash 8 折

唔是7?

都一個double起啦
不過係值

不過成1600唔捨得
著過真係買唔返轉頭

買完一件就會想繼續買

無慾無求中
唔係著爛都唔會再買Arc

雖然Hard+ soft shell都有一件唔錯既,但成日著既反而係另一個牌子

不過成1600唔捨得
著過真係買唔返轉頭

買完一件就會想繼續買

無慾無求中

雖然Hard+ soft shell都有一件唔錯既,但成日著既反而係另一個牌子

有咩牌子推介下

買完一件就會想繼續買

無慾無求中

有咩牌子推介下

日本M仔幾好
二線尾價錢,一線尾品質
係個樣差d

唔要架仔貨,可以試下Montane
英國牌子,不過不失
合理價錢,不錯品質,都係衰冇樣乙

無慾無求中

有咩牌子推介下

日本M仔幾好
二線尾價錢,一線尾品質
係個樣差d

英國牌子,不過不失

M仔啲hardshell還好 不過我身型算高又橫 著上身好似著女裝咁
呢個英國牌子未聽過 得閒去望下先
得罪講句P記款唔靚
有錢都買多件A記或長毛象
得罪講句P記款唔靚

得罪講句,在香港本地買大象真係超級大傻仔
得罪講句P記款唔靚

得罪講句,在香港本地買大象真係超級大傻仔

香港店是試身室
得罪講句P記款唔靚

得罪講句
各有特色姐
長毛象都係好野,但佢既產品係香港係唔啱環境

LEAF Alpha你買Gen 1定Gen 2
無特價嘅Gen 2要USD$749
Alpha AR係USD$575

就算係有特價都差好遠啦

呢度gen 2正價係760加紙
之前30% off所以先有532
而家都唔知邊度有gen 1

喺加拿大買返加拿大牌子
你咩網買?

如果買民版普通就上返官網,有free shipping
要買LEAF就要自己搵啲賣tactical 野嘅舖頭嚟格價
但LEAF應該冇舖肯ship去香港
香港要買都係上永高

呢度gen 2正價係760加紙
之前30% off所以先有532
而家都唔知邊度有gen 1

喺加拿大買返加拿大牌子
你咩網買?

如果買民版普通就上返官網,有free shipping
要買LEAF就要自己搵啲賣tactical 野嘅舖頭嚟格價
但LEAF應該冇舖肯ship去香港
香港要買都係上永高

你就好 可以喺加拿大買
香港買呢啲慘過食2舊屎
Beta lt hybrid 我都有件 但好熱 香港無乜用
Now 著緊beta lt
Alpha 舊款得單邊袋 行山唔知放邊好
再買都買alpha
利申:atom lt 用家
鍾意haglofs patagonia 多過arcteryx

轉左會著Paragonia
太多人著Arctery啦

我patagonia arcteryx都有
個人覺得p記fleece正 arcteryx hard shell正

Agree 想買件r3
A 記d size 唔太啱,好闊
利申: P fans

P s size 都好大件
A 記d size 唔太啱,好闊
利申: P fans

P s size 都好大件

A記睇一啲啲款
如果係alpha呢啲hard shell會大少少,預你下面著layers
好似gamma mx呢啲就貼身啲

買完一件就會想繼續買

無慾無求中

有咩牌子推介下

日本M仔幾好
二線尾價錢,一線尾品質
係個樣差d

英國牌子,不過不失

或者
Klattermusen
啲樣完全係另一種味道
唔係aigle 嗰種vintage 又唔係其他brand
一味撞個拉鏈色

貼下圖先
防水pullover

有咩牌子推介下

日本M仔幾好
二線尾價錢,一線尾品質
係個樣差d

英國牌子,不過不失

或者
Klattermusen
啲樣完全係另一種味道
唔係aigle 嗰種vintage 又唔係其他brand
一味撞個拉鏈色

貼下圖先
防水pullover

咁既價諗唔倒點解要買K牌
功能上完全對唔住個價
不過樣拉返反分
我有兩件,一件買左四年幾, 一件買左四年

早兩個月啲防水膜越甩越勁,底部索帶位成條邊甩晒, 依家寄左返去整,唔知整唔整到
我有兩件,一件買左四年幾, 一件買左四年

早兩個月啲防水膜越甩越勁,底部索帶位成條邊甩晒, 依家寄左返去整,唔知整唔整到

整唔到會 A 比返個coupon 你去買新既,B 直接送件比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞