[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
見到思歪巴打些牙咗 apolis denim chore jacket
想聽下review
我自己有件 indigo wool chore
諗緊買唔買埋denim 版

我覺得好硬件褸
有Red line嘅 色落都算慢
我會想買wool多啲
繼續留名
見到思歪巴打些牙咗 apolis denim chore jacket
想聽下review
我自己有件 indigo wool chore
諗緊買唔買埋denim 版

我覺得好硬件褸
有Red line嘅 色落都算慢
我會想買wool多啲

咁算
等佢再出charcoal grey wool先買
比你地毒到想買條momotaro 0705sp

新手想入坑
上denimio見佢要揀已脫漿 想問係個網條條牛都係咁定桃太郎係咁?
利申知咩係脫漿
想問lightning 雜誌香港邊到有得買?

上官網買幾本運費幾貴

代運又驚佢重

Take 5

我見尖沙咀百佳酒店上面專賣日本書果間都好似有得賣
不過唔記得係咪新既期數

呢間係智源書局,除咗take 5, 另外信和地庫應該有
有無人知邊到有resolute牛睇
點睇淘寶個sauce zhan?見幾平想試下
reddit rawdenim啲人都有講呢個牌子
有無巴打知邊到改牛仔褸算唔錯? 買返黎䄂有少少長同寬 想改短同窄少少

咩款?
我覺得唔搞最好
諗下方法著佢 袖長就摺 身寬就著多件/由佢

同意,唔好改啦。

其實我都想唔改 但係真係太寬同太長 摺完好怪
Btw多謝2位巴打意見

新手想入坑
上denimio見佢要揀已脫漿 想問係個網條條牛都係咁定桃太郎係咁?
利申知咩係脫漿

桃太郎係得脫漿 ,新手可以放心買

新手想入坑
利申知咩係脫漿

桃太郎係得脫漿 ,新手可以放心買

thx bro

咪鬼買嚟d 野啦,過唔到人過唔到自己。
星期六日好似幾凉下,大家會著邊件褸?

Momotaro Type 1

momotaro type 2

Jelado mountain pass jacket

momotaro type 3

老實講
情願買u記

可以召喚神龍

老實講
情願買u記

見佢吹到幾好咁 同埋啲鬼佬都話唔差
佢都係貴u記少少

老實講
情願買u記

見佢吹到幾好咁 同埋啲鬼佬都話唔差
佢都係貴u記少少

過幾日去台灣玩﹐台灣有冇咩野古著野抵買下?

可以召喚神龍

即係見到人著Momotaro 123 就係巴打!
過幾日去台灣玩﹐台灣有冇咩野古著野抵買下?

我聖誕節去,同問!
新手早2日買左TCB type1 巴打們點睇呢件

有圖先有得睇

落舖買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞