[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
ching....希望岩LA

但我而家睇睇下,見到ENDCLOTHING BARBOUR 又有件BARBOUR ASHBY WAX JACKET....
又想買埋佢
俾呢個POST毒到
買左FILSON個Briefcase,同岩岩MR.Porter 減價買左件VEST

[img][/img]

第一次買佢,希望岩使~

happy shopping .... 件vest 好正呀。

briefcase 除重少少外,幾乎完美。 我日日返工就係用佢。

但我而家睇睇下,見到ENDCLOTHING BARBOUR 又有件BARBOUR ASHBY WAX JACKET....
又想買埋佢

買啦,買啦。 今年買埋佢先收爐。
有無巴打借個take5 vip黎
想入件pherrow's 嬲
俾呢個POST毒到
買左FILSON個Briefcase,同岩岩MR.Porter 減價買左件VEST

[img][/img]

第一次買佢,希望岩使~

happy shopping .... 件vest 好正呀。

briefcase 除重少少外,幾乎完美。 我日日返工就係用佢。

又想買埋佢

hahahaha finally ..... 咩色? Sage?
有冇人講下fast fashion d denim jacket 同呢到講嘅有咩分別,劣係邊

其實fast fashion 係有自己定位同價值,無話劣唔劣。 一件U 記type II jacket 收果個價錢一d 唔劣。
咁我買ues同uniqlo 有咩分別

產地,布料,磅數,車線,染色,五金等等 全部都可以唔同。

[url]有趣嘅發現:以 HK$480 價格出售嘅 古著 vintage Lee 牛仔褸 [made In USA] http://carousell.com/p/87767218[/url]
巴打呢件點睇
有冇人講下fast fashion d denim jacket 同呢到講嘅有咩分別,劣係邊

其實fast fashion 係有自己定位同價值,無話劣唔劣。 一件U 記type II jacket 收果個價錢一d 唔劣。

有趣嘅發現:以 HK$480 價格出售嘅 古著 vintage Lee 牛仔褸 [made In USA] http://carousell.com/p/87767218
巴打呢件點睇

經典嘅101 rider, 買啦。
俾呢個POST毒到

[img][/img]

第一次買佢,希望岩使~

又想買埋佢

hahahaha finally ..... 咩色? Sage?

收到記得share 下!

有趣嘅發現:以 HK$480 價格出售嘅 古著 vintage Lee 牛仔褸 [made In USA] http://carousell.com/p/87767218
巴打呢件點睇

經典嘅101 rider, 買啦。

應該唔係101? 我見個tag冇寫 同埋鈕位冇斜車線
會比返車馬費
如果你早幾個鐘問就好 難得我經過
係呀巴打, 你啱, 呢度有講係50%50%

https://item.rakuten.co.jp/smaclo/10008435/
好少著牛,今日著Unbranded 同 Alden NST Monk
好少著牛,今日著Unbranded 同 Alden NST Monk

nice shoes
留名
其實甩甩地踭
試身 上樂天買喇 pherrows有官方鋪係樂天
入左件舊版Workware Browns beach vest size XL 深灰色 唔岩size 有冇巴打有興趣5舊水幫我收左佢 極新 只著過一次
想問下Filson Mackinaw Cruiser Overshirt 香港天氣著唔著到
可以 16度都著羽絨喇
想係樂天搵Pherrow's 件 navy n-1 有章 但賣晒 想整番件都唔得
khaki有xs / s諗緊買唔買好, 利申168高
有feel,巴打咩身型?
想問下Filson Mackinaw Cruiser Overshirt 香港天氣著唔著到

可以啦。
我180 65kg 太瘦托唔起件衫 我係carousell開左post

http://carousell.com/p/146257981/ pm我傾傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞