[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

補充分享

有無Tricker's同好?

有對黃色低筒

今日著上腳影返張推推post

想問係咩Model,好靚

Bourton Country Shoe

除咗tricker's bouton country shoes外,仲咩皮鞋推介?
想係香港/日本 入件N1 有無咩推介

原版or 復刻?

復刻從低到高(質素同價錢)

Pherrow’s < Buzz Rickson < Toy’s Mccoy < Freewheelers
牛仔靴/背心邊度買好?
想係香港/日本 入件N1 有無咩推介

原版or 復刻?

復刻從低到高(質素同價錢)

Pherrow’s < Buzz Rickson < Toy’s Mccoy < Freewheelers

想買復刻試玩下 黎緊會去日本 想順便當係禦寒衣物
Workware 大家點睇?

想入佢地件n-1 但好似見有巴打都屌過佢地...
諗緊買n-1定m65好

M65香港著既機會多d

都係,除非係無毛N-1

一年買一件

標準答案係both

workware n1幾平 但有代價
佢面布唔係用jungle cloth的

我係新手玩workware 所以唔太知咩價位先平 因為我見好多巴打介紹既牌子都已經2000up 但workware一件n-1都要1500 唔知抵唔抵玩...
workware變曬質啦,早幾年d料仲好地地,而家d用料勁差,5千幾蚊件皮嬲條拉鍊渣到
workware變曬質啦,早幾年d料仲好地地,而家d用料勁差,5千幾蚊件皮嬲條拉鍊渣到

商業化 個年興乜就出乜

我係新手玩workware 所以唔太知咩價位先平 因為我見好多巴打介紹既牌子都已經2000up 但workware一件n-1都要1500 唔知抵唔抵玩...

嘩,$1500?

一件Pherrow’s (無毛) 都係around $1800
諗緊買n-1定m65好

巴打m65要咩碼

二手$1500買唔買得過

好新喎。 $1500 正價啦。

不過佢真係好重,要用得慣先好買呀。

睇落幾新淨
大家著牛仔褸出街會襯咩袋?
我用Filson tote覺得麻煩

我就係用上面個Filson backpack

皮袋

睇落幾新淨

即係買得過

睇落幾新淨

即係買得過

個位師兄收埋好多個

睇落幾新淨

即係買得過

入啦,入啦

皮袋

denim tote

皮袋

denim tote

我都鍾意用Tote , 但我偏好白色厚帆布tote .

睇落幾新淨

即係買得過

入啦,入啦

已經用緊依個,買左怕功能重覆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞