[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

二手$1500買唔買得過

睇落幾新淨

即係買得過

入啦,入啦

已經用緊依個,買左怕功能重覆左

Slow? 好靚呀。

係有少少重複。考唔考慮field bag ?

好新喎。 $1500 正價啦。

不過佢真係好重,要用得慣先好買呀。

我見amazon spec 成3.4lbs,真係重到咁?
用慣幾百g袋,唔知上膊差幾遠

睇落幾新淨

即係買得過

入啦,入啦

Slow? 好靚呀。

昨晚去鑽石山買左依個

睇落幾新淨

即係買得過

入啦,入啦

Slow? 好靚呀。

昨晚去鑽石山買左依個

不過覺得有d大個

係呀,厚帆布,馬𩣑皮,黃銅扣,加埋真心重架。 但個質感係其他brand 俾唔到。 我而家就算都長途旅行都係用佢。

睇落幾新淨

即係買得過

入啦,入啦

Slow? 好靚呀。

昨晚去鑽石山買左依個

正呀,嚟個咪係field bag 囉。。

睇落幾新淨

即係買得過

入啦,入啦

Slow? 好靚呀。

昨晚去鑽石山買左依個

正呀,嚟個咪係field bag 囉。。

我得172,個袋未軟,好鬼大個

係呀,厚帆布,馬𩣑皮,黃銅扣,加埋真心重架。 但個質感係其他brand 俾唔到。 我而家就算都長途旅行都係用佢。

咁就無福消受,岩岩睇醫生搞膊頭同背都千幾
女朋友買左件pherrow's既a-2比我
但我一打開黎睇
見到件褸入面給左個irregular既印仔
係咪姐係次貨咁解
女朋友買左件pherrow's既a-2比我
但我一打開黎睇
見到件褸入面給左個irregular既印仔
係咪姐係次貨咁解

有無相睇下
依家操緊條桃太郎
最衰去完日本先出post1 唔係一定搵牛仔褸軍褸

樓主仲有咩野介紹
依家操緊條桃太郎
最衰去完日本先出post1 唔係一定搵牛仔褸軍褸

樓主仲有咩野介紹

無啦 hahaha

最近入左件Danton. so far 好少見香港人著,日本好多。香港IT 已經入左貨,可能遲d 會多d 人著。

其實Danton 係一個幾耐歷史嘅法國workwear 牌子。
巴打 上個POST既PEA Coat 可以係邊度搵到 唔一定Vintage 想入手
巴打 上個POST既PEA Coat 可以係邊度搵到 唔一定Vintage 想入手

Take 5 有,Muji 都有 , online 就大把

如果巴打唔要可否讓比我
有個問題,而家美國軍版軍褸,例如n3b,m65,bdu,有查到哂nato stock number,其實佢係唔係美國本土做?

買細左, size 38 有無巴打岩?
想問下大家如果買復刻野 有冇話睇開咩網對比番原版? 例如我想買件Vietnam jungle shirt 有咩detail可以比較下跟原版跟得足唔足?
新手入牛仔褸坑
可以點揀同埋有咩推薦

如果巴打唔要可否讓比我

$1400明日交收
你地會唔會著Palladium..下下皮boot真係幾heavy

如果巴打唔要可否讓比我

$1400明日交收

勁抵!
btw, 有無巴打試過濕洗有羊駝毛嘅n-1? 效果點?

我無試過,不過香討嗰邊有巴打試過, 可以參考一下

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24370051&extra=&page=51

多謝巴拉俾link... 睇完之後決心水洗算。

而家洗完啦,一切正常,仲多左d used 味。

btw, 有無巴打試過濕洗有羊駝毛嘅n-1? 效果點?

我無試過,不過香討嗰邊有巴打試過, 可以參考一下

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24370051&extra=&page=51

多謝巴拉俾link... 睇完之後決心水洗算。

而家洗完啦,一切正常,仲多左d used 味。

個衣架唔夠橫

如果巴打唔要可否讓比我

$1400明日交收

勁抵!

抵,我接收左佢個Tote
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞