[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

胸有幾多吋

佢寫33吋不過係下胸果圍
基本上著u記大碼都ok

著開中碼係咪會太大[img]assets/faces/xm/@.gif[/img]

膊頭要夠橫
其實m65真係好蝦人著
就算美軍有時都著到跌哂膊

其實只要唔瘦得好離譜,起碼有60kg
普通香港人XS基本上都carry到
我著u記T中碼偏緊。
M65著S膊位岩岩好,XS都著到但胸圍就岩岩好

我著s就袖長 xs就拉唔埋拉鏈

Officer chino
Alden ravello day tripper
And nice lavenham
香港買好多野都唔多值 只係多左可以試fitting外 冇咩好處
有時都幾矛盾下
想幫襯下d小店 但係無奈網上買仲平
如果個價唔係差太多 都盡量係香港買
如果個老闆店員態度好的話
件野又鍾意
唔介意俾佢賺
串柒柒就叫佢食自己

04 RRL type 1
巴打點睇bossbon既牛仔褸

04 RRL type 1

RRL
巴打點睇bossbon既牛仔褸

Bobson 好冷門。 以前Ice fire 有賣。 佢條TK-401 chinos 係超經典,而家已經絕跡。 舊bobson 性價比幾高,而家個d唔知點,香港應該無舖頭賣bobson
今日去完台北Barbour boutique, 舖頭ok 大,款都好多,但價錢極其瘋狂。 Bedale 售$16,000 台幣。
想入件freewheelers 既n-1 deck
有無巴打知邊度入手抵
始終台灣唔算D shopping熱點 尤其D外國brand
每年得1水,香港今年已經沽清
日本yahoo仲有件civilian版36碼賣4千幾
如果唔係就樂天買,但係應該都所餘無幾
呢件試真先好買
想入件freewheelers 既n-1 deck
有無巴打知邊度入手抵
每年得1水,香港今年已經沽清
日本yahoo仲有件civilian版36碼賣4千幾
如果唔係就樂天買,但係應該都所餘無幾
呢件試真先好買

麻煩巴打解答 仲有多樣野請教其實realmccoy會唔會差好遠
我都搭單想問freewheelers,Real Mccoy同Toy Mccoy三間廠大唔大差別
麻煩巴打解答 仲有多樣野請教其實realmccoy會唔會差好遠

Freewheelers 比較修身同有paraffin coating, 如果買fit會有小小行動不便,但係wool+alpaca lining 就相對無咁拮肉

我都搭單想問freewheelers,Real Mccoy同Toy Mccoy三間廠大唔大差別

Freewheelers 修身, real, toy 同 rickson 應該唔會好大分別,因為都係完全復刻

Freewheelers 比較修身同有paraffin coating, 如果買fit會有小小行動不便,但係wool+alpaca lining 就相對無咁拮肉

Freewheelers 修身, real, toy 同 rickson 應該唔會好大分別,因為都係完全復刻

多謝巴打詳盡解答
多謝巴打,貪心一問有冇網介紹小弟學下野
定巴打自己買到熟晒咁撚堅
上網鳩睇官網介紹
上下樂天睇下size chart睇下料
落下鋪頭著
對樣野有心 慢慢就熟
buzz 入面層毛我覺得同RM 比較大分別
RM應該會比較暖
Buzz 既n1 同rm比 好似會有吉肉問題

buzz 入面層毛我覺得同RM 比較大分別
RM應該會比較暖
Buzz 既n1 同rm比 好似會有吉肉問題

Buzz N-1 係吉肉,但我懷疑越多草泥馬毛越吉肉,越吉越正宗 (9 估)
我矮 剩係著到pherrow既s同buzz既xs
有錢都無機會著mccoy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞