[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
btw, 有無巴打係vintage market 有斬獲?

樓主有無去?

有呀,入左件N-1

原版定復刻?

Buzz la ...

其實今日都幾多好野。

咩價位?
Btw 有無相睇下? 我指今日個market
我有2件shirt, 1件tee, 1條褲, 1條手鏈

兩件皮褸,幾shirt,一條牛仔褲

正! 皮褸J 死。

有無圖分享下

有依兩件

正到!

巴打係邊度入手?

benny's store呀
香港得佢地有得買[/quote]

皮褸我carry 唔到。目標入件sack jacket 。[/quote]
快d買,依家有75折[/quote]

呢件係幾值得買[/quote]

呢件Denim Sack Jacket
我都成日著!

如果巴打係17x, 少過150 磅,我覺得bedale 34 係啱,36會有少少大。 Barbour International 嘅size 會細最少一個碼。

我覺得barbour 都係英版好。 日版slim fit 無左barbour 味。

170 130磅 可能真係要日版先啱

如果係bedale 應該要34 lu ...

Duke係咪carry唔到? 我係Selfridges 睇最細都係S

唔係呀,Duke 係Barbour international.. 係短身slim fit, S 大約係34 再細少少. 如果巴打130磅,S 嘅Duke 會啱。

正呀

巴打快d 入手啦,冬天好快過。

岩岩係日本試左件Bedale sl 36好岩身
但係睇完巴打講英版先有果陣Barbour 味,所以都係想買番件英版
想問下香港係唔係得尖沙咀house先有得賣英版?
仲有如果我sl著36fit身,咁我英版係唔係36都會岩size?

170 130磅 可能真係要日版先啱

Duke係咪carry唔到? 我係Selfridges 睇最細都係S

唔係呀,Duke 係Barbour international.. 係短身slim fit, S 大約係34 再細少少. 如果巴打130磅,S 嘅Duke 會啱。

正呀

但係睇完巴打講英版先有果陣Barbour 味,所以都係想買番件英版
仲有如果我sl著36fit身,咁我英版係唔係36都會岩size?

SL 同英版個版型係唔一樣。我估SL 36 大約係英版34. House 入左好多barbour. 但價錢就....... 最抵都係係Selfridges 買。
btw, 有無巴打試過濕洗有羊駝毛嘅n-1? 效果點?

正呀

SL 同英版個版型係唔一樣。我估SL 36 大約係英版34. House 入左好多barbour. 但價錢就....... 最抵都係係Selfridges 買。

睇過晒Selfridges 同asos都冇得賣
End clothing 同truck都有Bedale classic 但係最細得36
想買晒34同36番黎試都唔得

正呀

睇過晒Selfridges 同asos都冇得賣
End clothing 同truck都有Bedale classic 但係最細得36
想買晒34同36番黎試都唔得

oh .... 上個月仲有架。
黎緊會去大阪 想問有無牛仔嬲推介下 前排係尖沙咀美麗華睇再有間賣vintage野既牛仔嬲好靚 type2架 想知巴打們有無咩推介 筆直1000-1500
今日尋寶收獲其一
黎緊會去大阪 想問有無牛仔嬲推介下 前排係尖沙咀美麗華睇再有間賣vintage野既牛仔嬲好靚 type2架 想知巴打們有無咩推介 筆直1000-1500

巴打可以去二手店揾LVC 嘅Type 2.... 大約$800
今日尋寶收獲其一

Jungle jacket
幾錢?
今日尋寶收獲其一

幾錢?

因為有刺繡,所以都唔算平。
大概一件pherrow’s 既價錢
今日尋寶收獲其一

幾錢?

係咪鯨魚果間?
今日尋寶收獲其一

幾錢?

係咪鯨魚果間?

我唔係香港啊
今日尋寶收獲其一

幾錢?

係咪鯨魚果間?

我唔係香港啊

以為你去左尋日個market
今日尋寶收獲其一

幾錢?

係咪鯨魚果間?

我唔係香港啊

無啦
嗰度多唔多野睇?

我就係vintage market 入左嚟件。 其實我懷疑係香港有無機會著到!

我就係vintage market 入左嚟件。 其實我懷疑係香港有無機會著到!

我諗有一兩日會著到

我諗有一兩日會著到

我其實只係想買嚟去旅行嘅時候代替羽絨

我諗有一兩日會著到

買左幾錢?

我諗有一兩日會著到

買左幾錢?

$1200 啦
今日尋寶收獲其一

幾錢?

係咪鯨魚果間?

我唔係香港啊

無啦
嗰度多唔多野睇?

我無去到

我諗有一兩日會著到

買左幾錢?

$1200 啦

靚價

我諗有一兩日會著到

買左幾錢?

$1200 啦

靚價

有件mccoy 嘅棒球褸 幾新,$1500 好心動。
0705SP 15.7OZ
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞