[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
有少少後悔買左呢件Real McCoy Carclub Jacket... 成六千銀🤢比人水左

巴打都好多RMC喎, 呢件jacket 係網頁見到都好想買, 不過見到實物就無咩興趣!
有少少後悔買左呢件Real McCoy Carclub Jacket... 成六千銀🤢比人水左

巴打都好多RMC喎, 呢件jacket 係網頁見到都好想買, 不過見到實物就無咩興趣!

係囉,早知買番d軍野算
不過有度好,唔會撞囉,因為無人買😂🤦🏻‍♂️
顯醜了
Real Mccoy 37j1b
Browns beach vest
m65 Cargo
Moonstar

正 cargo pant 邊度買?幾錢

workware咋,780,平平地
其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

我都有試過workware 可能我身型唔岩 180瘦底著30腰太短 roll唔到咁大舊 所以冇買到
有無巴打有買lewis leather jacket?
想入返件
我發個呢個post講乜都會有負評

上個post已經有條仆街負評晒啲cm

由上個post開始已經有條友好有恆心咁逐個reply腐皮...
顯醜了
m65 Cargo
Moonstar

其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

我都有試過workware 可能我身型唔岩 180瘦底著30腰太短 roll唔到咁大舊 所以冇買到

Roll 得大舊反而正
顯醜了
m65 Cargo
Moonstar

其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

Roll 得大舊反而正

你個名
顯醜了
m65 Cargo
Moonstar

其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

顯醜了
m65 Cargo
Moonstar

其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

M65 pants
下條目標
顯醜了
m65 Cargo
Moonstar

其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

M65 pants
下條目標

褲好似無咁多人著
顯醜了
m65 Cargo
Moonstar

其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

M65 pants
下條目標

褲好似無咁多人著

Baker pants都正 有兩條
巴打想問下條m65著上身闊唔闊?
上ig睇肥有d人著到好撚闊 差d蓋過哂對鞋
顯醜了
m65 Cargo
Moonstar

其實我都想搵好d嘅軍褲
有無好介紹

M65 pants
下條目標

褲好似無咁多人著

Baker pants都正 有兩條
巴打想問下條m65著上身闊唔闊?
上ig睇肥有d人著到好撚闊 差d蓋過哂對鞋

超闊
所以都係參考一下日本仔
https://www.google.com/search?q=m65+%E3%83%95%E3%82%A3%E3%83%BC%E3%83%AB%E3%83%89%E3%83%91%E3%83%B3%E3%83%84&client=safari&hl=ja-us&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjHi-WP-ZnYAhVB_WMKHQ-VCZkQ_AUIDygB&biw=375&bih=553

由上個post開始已經有條友好有恆心咁逐個reply腐皮...

其實要讚下佢!

175 係咪要著S呢,佢又唔係打 32 34 36.....

身高唔係最重要,巴打 “架拿底” 到 “架拿底” 幾多cm?

我51cm 著S size, 入面著多件西裝褸都仲得。

我同你差唔多 可能51~53

如果係51-53 , 入面又唔會著多衫,S 只會有鬆。

我覺得70%港男都應該係著S 如果巴打身材唔係太特殊既話
btw Barbour有無有帽既款 無帽功能性好似差少少咁

有呀 我件Mira 有帽,又可以拆。

Selfridges 唔見有 同埋英版應該唔岩著

endclothing有75折
我件Barbour Bedale勁痴塵 想問下Re wax左會唔會好啲

新既同剛rewax 完係特別痴塵的, 著多幾次就唔怕ga la...
A.P.C d洗水牛仔褲係唔係值得一入?

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

個膊位有幾闊?
Bauhaus 開倉,入咗第一件Barbour
不過有D闊身。
不過有D闊身。

真係唔知bauhaus 有barbour 賣。
不過有D闊身。

真係唔知bauhaus 有barbour 賣。

應該好耐之前有,之前皇室堡開倉店不嬲都有幾件,不過折咗都好貴。
不過有D闊身。

幾錢入手?
不過有D闊身。

幾錢入手?

六舊有找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞