[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
課金買下就知
對workwear呢類型style好有興趣,呢個post好有毒
想入坑認識各大牌子有咩途徑,爬文睇左好多巴打傾既牌子都唔識,淨係知ww好似唔討好但我見佢好似宣傳幾好
課金買下就知

Follow take5, Benny’s store 嘅IG 都係一個方法
take5. VIP 同benny VIP 係咪通用?
想買類似下圖既牛,闊腳挺身,其實我見ww張上身圖幾好睇,但我唔鐘意多褲鈕,同埋唔識分好壞,有冇推薦

利申,乜都唔識想學野
對workwear呢類型style好有興趣,呢個post好有毒
想入坑認識各大牌子有咩途徑,爬文睇左好多巴打傾既牌子都唔識,淨係知ww好似唔討好但我見佢好似宣傳幾好
課金買下就知

Follow take5, Benny’s store 嘅IG 都係一個方法
take5. VIP 同benny VIP 係咪通用?

係,香台T5, Benny 全通
想買類似下圖既牛,闊腳挺身,其實我見ww張上身圖幾好睇,但我唔鐘意多褲鈕,同埋唔識分好壞,有冇推薦

利申,乜都唔識想學野

無相呀 巴打
上ig睇下,睇睇下就用幾個牌子係自己特別鐘意,到時你就大獲
呢度d巴打好勁
見你地post filson d袋先醒起自己有個tote有個briefcase掉咗喺櫃底 , 個tote用過一排個briefcase就原封不動無郁過
買買下醒覺啲褸過兩個零月就要擺返哂入櫃
呢度d巴打好勁
見你地post filson d袋先醒起自己有個tote有個briefcase掉咗喺櫃底 , 個tote用過一排個briefcase就原封不動無郁過

正喎巴打!
買買下醒覺啲褸過兩個零月就要擺返哂入櫃

唉,我今年買左15件䄛呀,成個冬天都無15個weekend

所以決心收爐
好癲
1月未到已經去番廿度
比起你地兩個filson算濕碎喇

嗰時買係為個款多,d布好L堅下,但同時搞到個袋好重,裝埋laptop更重
打完唔記得up相

利申,乜都唔識想學野

無相呀 巴打
打完唔記得up相

Orgueil X Eral55

Heller’s cafe 1922

Pherrow’s 500sw

香港無人玩resolute?
買咗條710覺得唔錯
闊啲有711
Eral 55著緊
正到出血
我都操緊依條同601Xx
下條諗住resolute 巴打邊度入
有冇啲褲鏈款
Nw work 個ues 係佢自家品牌 定 外國

利申,乜都唔識想學野

無相呀 巴打
打完唔記得up相

Orgueil X Eral55

Heller’s cafe 1922

Eral 55著緊
正到出血

我著緊啡色果條,勁like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞