[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

Slow? 好靚呀。

係有少少重複。考唔考慮field bag ?

昨晚去鑽石山買左依個

正呀,嚟個咪係field bag 囉。。

我得172,個袋未軟,好鬼大個

我有個單扣覺得細

本身都想買你果個
不這我有個差唔多size既皮袋所謂冇買

我之前用original briefcase, 不過太重, 放左, 依家轉用70324

但original briefcase 真係好靚。
1月尾去osaka,諗住去行下美國村果邊,
想問下果邊有冇n-1果d賣

take5件FELIX CAT n1賣到7600幾
好驚忍唔住手,走左去take5買

去大阪既行過去 橙街個邊去village望下

有pherrows buzz 同 toys mccoy

重要real mccoys 大阪直營店 慢慢試到邊個版子啱心水先買

大阪有 Studio ‘Dartisan Warehouse momotaro 等等

如果你會買 buzz 記得去hinoya Namba Parks 呢間舖頭買, 有退税, The Real Mccoys直營店 係無退税嘅

巴打你好瘦? 0705SP 已經好窄,我著唔到

腳幼

早兩個月入左桃太郎 10週年 0305TN

巴打幾錢同邊到入0305TN

2200蚊係間奧地利網買 唔知仲有冇貨

揾揾先

巴打如果著開30腰既佢仲有條32碼

著開31,唔知岩唔岩
照去馬

腳幼

早兩個月入左桃太郎 10週年 0305TN

巴打幾錢同邊到入0305TN

2200蚊係間奧地利網買 唔知仲有冇貨

揾揾先

巴打如果著開30腰既佢仲有條32碼

著開31,唔知岩唔岩
照去馬

睇腰圍喇佢低腰既,我82到著開其他野係30要著32 因為佢要sizeup既
Warehouse Type1 色落分享 轉自warehouse ig

好靚。

要著幾耐
Btw咩價位

重要real mccoys 大阪直營店 慢慢試到邊個版子啱心水先買

大阪有 Studio ‘Dartisan Warehouse momotaro 等等

如果你會買 buzz 記得去hinoya Namba Parks 呢間舖頭買, 有退税, The Real Mccoys直營店 係無退税嘅

osaka有冇toy mccony
我都考慮緊買唔買buzz既n1
Warehouse Type1 色落分享 轉自warehouse ig

好靚。

要著幾耐
Btw咩價位

2年著用
呢件好似2萬幾yen

好靚。

要著幾耐
Btw咩價位

2年著用
呢件好似2萬幾yen

2萬幾咁平咩?

好靚。

要著幾耐
Btw咩價位

2年著用
呢件好似2萬幾yen

唔貴喎

好靚。

要著幾耐
Btw咩價位

2年著用
呢件好似2萬幾yen

唔貴喎

take5 VIP $2300左右

好靚。

要著幾耐
Btw咩價位

2年著用
呢件好似2萬幾yen

唔貴喎

冇記錯take5 VIP左同yen價差唔多 如果係定番 好少減價既可以去馬,但 pherrows有堆貨係日本買減價時個價爽好多

好靚。

要著幾耐
Btw咩價位

2年著用
呢件好似2萬幾yen

唔貴喎

冇記錯take5 VIP左同yen價差唔多 如果係定番 好少減價既可以去馬,但 pherrows有堆貨係日本買減價時個價爽好多

舖頭叫 village 你自己google 下 village osaka 係北堀江, 有好多牌子賣

舖頭叫 village 你自己google 下 village osaka 係北堀江, 有好多牌子賣

好 mark低先
呢排我都係咁send 衫同褲d相比fd 諗住推d fd入坑

好 mark低先
呢排我都係咁send 衫同褲d相比fd 諗住推d fd入坑

牛仔褲可以睇埋full count
比咁多位巴打毒咗咁耐,終於自己入手返條牛嚟操 不過好似冇乜人提過?

比咁多位巴打毒咗咁耐,終於自己入手返條牛嚟操 不過好似冇乜人提過?

T5老闆自家品牌
暫時好少人提 質素有待觀察

T5老闆自家品牌

重磅牛

T5老闆自家品牌

重磅牛

幾多oz? 巴打有無穿圖分享

T5老闆自家品牌

其實唔差。好似都係岡山製。

T5老闆自家品牌

其實唔差。好似都係岡山製。

去佢地 ig / facebook 都有色落效果相睇
levis us store 想入手第一件牛仔褸
178 37吋胸 應該s 定 m 好
levis us store 想入手第一件牛仔褸
178 37吋胸 應該s 定 m 好

巴打最好去香港levis 試下比較下, 我都係咁上下身形,fit 身啲應該s 就ok
各位有冇咩牌子beanie 推介
各位有冇咩牌子beanie 推介

我有buzz rickson 同snow peak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞