[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
有冇手套可以介紹一下 今朝8度著左件M65袋位唔好插,凍到隻手冰哂

A-10

陸軍褸加空軍手套好似有d唔協調

陸軍就普通羊毛
officer就類似呢啲?
有冇手套可以介紹一下 今朝8度著左件M65袋位唔好插,凍到隻手冰哂

A-10

陸軍褸加空軍手套好似有d唔協調

陸軍就普通羊毛
officer就類似呢啲?

其實凍得幾日 買d平野載住先囉
好多野想放,除左香討,有咩途徑放

擺係度

擺係度

會洗版

擺係度

會洗版

整個list
大阪邊到多古著店同埋有無咩推介

擺係度

會洗版

整個list

支持

擺係度

會洗版

放Carousell 再俾個user name出嚟

jelado著個兩三次$500
Orgueil全新剪左牌$700
肥左好多,著唔到

buzzricksons N1 size36
上年買著過10次 $1300
Size 40既我冇緣了
全部靚價

肥左好多,著唔到

MOMOTARO 好多年前買 冇色落
size38 $700

肥左好多,著唔到

size38 $700

巴打咩身型 對件牛嬲有興趣

肥左好多,著唔到

size38 $700

我172 72kg

肥左好多,著唔到

size38 $700

我172 72kg

啱身
有冇牛仔褸介紹?想買返件但乜都唔識
under $1000有冇得屌
有冇牛仔褸介紹?想買返件但乜都唔識
under $1000有冇得屌

樓上有

肥左好多,著唔到

size38 $700

件momotaro放咁平益巴打

肥左好多,著唔到

size38 $700

件momotaro放咁平益巴打

好多年前,依家都唔多著,放左佢算
有無巴打有mister freedom?
D牛仔褸同牛都幾正
有無巴打有mister freedom?
D牛仔褸同牛都幾正

有一條牛

buzzricksons N1 size36
上年買著過10次 $1300

有興趣既巴打pm我傾
Tg:jamjimmm

肥左好多,著唔到

size38 $700

有興趣既巴打pm我傾傾
tg:jamjimmm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞