[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
btw, 有無巴打試過濕洗有羊駝毛嘅n-1? 效果點?

我無試過,不過香討嗰邊有巴打試過, 可以參考一下

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24370051&extra=&page=51

多謝巴拉俾link... 睇完之後決心水洗算。

而家洗完啦,一切正常,仲多左d used 味。

個衣架唔夠橫

係喎。 thank you

二手$1500買唔買得過

如果巴打唔要可否讓比我

$1400明日交收

勁抵!

抵,我接收左佢個Tote

係邊位巴打放? 係咪話仲有其他野放?

好抵. 最近都想搵個

如果巴打唔要可否讓比我

$1400明日交收

勁抵!

抵,我接收左佢個Tote

係邊位巴打放? 係咪話仲有其他野放?

去香討牛仔二手區睇睇

好抵. 最近都想搵個

我本身鐘意綠色多d,見依個平就入依個
btw, 有無巴打試過濕洗有羊駝毛嘅n-1? 效果點?

我無試過,不過香討嗰邊有巴打試過, 可以參考一下

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24370051&extra=&page=51

多謝巴拉俾link... 睇完之後決心水洗算。

而家洗完啦,一切正常,仲多左d used 味。

個衣架唔夠橫

係喎。 thank you

巴打幾錢入手 係咪角落果檔

好抵. 最近都想搵個

Dr Strange 都係用呢個!

好抵. 最近都想搵個

新手一問咩牌子 可以係邊度搵 好靚

好抵. 最近都想搵個

牌子係Filson

係一個美國百年老牌。你google 下會揾到邊度有得賣。

好抵. 最近都想搵個

牌子係Filson

係一個美國百年老牌。你google 下會揾到邊度有得賣。

Thx
臨近聖誕想買條牛同袋送比自己入坑
另外想問問$1500左右budget 桃太郎0705sp係咪一個好選擇
同1705sp係咪同cutting但只係10oz版?
另外想問問$1500左右budget 桃太郎0705sp係咪一個好選擇

我覺得除左武士之外冇乜邊個牌子係唔抵玩
只要cutting岩心水就可以去馬
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

香港除左take5仲有邊度可以試多d款

點解samurai唔好?

其實我都唔係好明點解好多巴打話samurai 唔好。

其實我都唔係好明點解好多巴打話samurai 唔好。

我未著過
其實有咩問題?
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?

最窄咪sd107
我都有一條
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?

最窄咪sd107
我都有一條

我都有條 操緊條lean dean dry dip
係cultizm 特價4舊水買
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?

最窄咪sd107
我都有一條

我都有條 操緊條lean dean dry dip
係cultizm 特價4舊水買

但遲下仲想入條thin finn想問下版型同lean dean有咩分別
因為我條lean dean 都著到幾緊下
操過 Nudie,麻麻地鍾意色落個效果,不過 cutting 係幾好嘅
操過 Nudie,麻麻地鍾意色落個效果,不過 cutting 係幾好嘅

巴打有無類似nudie cutting既件推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞