[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
想問有冇巴打同時有Alden Indy Boot同viberg service boot
邊對舒服D??

alden 個last 都大舊d la,會舒服好多

Thx bro

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

胸有幾多吋

佢寫33吋不過係下胸果圍
基本上著u記大碼都ok
想問有冇巴打同時有Alden Indy Boot同viberg service boot
邊對舒服D??

Thx bro

Alden Last預你加鞋墊係鬆好多
Alden 響香港係咪得 Tassels 有得試
嘩 呢度d巴打連whisky shell alden都有
而家係唔係無咩可能入手
有無邊間鋪有waiting list可以入
Alden 響香港係咪得 Tassels 有得試

依家可以咁講

著左6年
入左對Dr. Martens, 著worker pants 幾好。 減價買

都入左條 Orgueil x Eral 55

巴打有冇用吊帶襯條褲?
買左條好難襯
唔該我想問下Barbour有無fake
我見過有件Barbour係made in vietnam

Beams 有啲別注係雖然MIC
但係無蠟,羊毛唔會週街撞衫
Houses講到slim版好似得佢有,其實日本一早有仲多款過佢
差唔多價錢我俾日本仔賺好過

MIC 就唔好啦。

講真,我對Houses 無乜好感。總係俾人一種以為好勁,你覺得貴我唔志在做你生意咁。 well, 我覺得你貴,唔等於我無錢買。只係我有好d嘅channel 買。

#metoo 自以為好識貨 有taste 教精你 咁既感覺
入左對Dr. Martens, 著worker pants 幾好。 減價買

巴打有冇用吊帶襯條褲?
買左條好難襯

依條好好襯,當普通衫布衫就得

巴打有冇用吊帶襯條褲?
買左條好難襯

普通斜布褲
邊對舒服D??

Thx bro

唔加墊係咪買細半個碼?
例如我viberg買8號咁Alden 就買7.5??

巴打有冇用吊帶襯條褲?
買左條好難襯

Sor,我話吊帶
吊帶好難襯
邊對舒服D??

Thx bro

唔加墊係咪買細半個碼?
例如我viberg買8號咁Alden 就買7.5??

我自己其他boot都係7.5d,係viberg著8
買左件ues type 3

Ues好野,極襟著
Nw定官網入

Ues好野,極襟著
Nw定官網入

Nw

巴打有冇用吊帶襯條褲?
買左條好難襯

Sor,我話吊帶
吊帶好難襯

著裇衫

Ues好野,極襟著
Nw定官網入

Nw

幾$

Ues好野,極襟著
Nw定官網入

Nw

幾$

NW 賣得偏貴,係香港買好唔值

Ues好野,極襟著
Nw定官網入

Nw

幾$

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

胸有幾多吋

基本上著u記大碼都ok

著開中碼係咪會太大

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

胸有幾多吋

基本上著u記大碼都ok

著開中碼係咪會太大

膊頭要夠橫
其實m65真係好蝦人著
就算美軍有時都著到跌哂膊

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

胸有幾多吋

基本上著u記大碼都ok

著開中碼係咪會太大[img]assets/faces/xm/@.gif[/img]

膊頭要夠橫
其實m65真係好蝦人著
就算美軍有時都著到跌哂膊

其實只要唔瘦得好離譜,起碼有60kg
普通香港人XS基本上都carry到
我著u記T中碼偏緊。
M65著S膊位岩岩好,XS都著到但胸圍就岩岩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞