[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
各位有冇咩牌子beanie 推介

我有buzz rickson 同snow peak

巴打有冇圖分享下

其實睇中左頂藍色,但我成日都係著double denim 諗緊應該買咩色好襯
比咁多位巴打毒咗咁耐,終於自己入手返條牛嚟操 不過好似冇乜人提過?

T5老闆自家品牌
暫時好少人提 質素有待觀察

重磅牛

幾多oz? 巴打有無穿圖分享

13.8oz 跟住佢後袋個「靛」刺繡係根據地區 ,紅色就係台灣,黃色就係香港。

同埋褲入面都有條紋布

而佢個redline就唔止redline 係有埋blueline

穿圖就未有 睇下聽日著唔著再影
比咁多位巴打毒咗咁耐,終於自己入手返條牛嚟操 不過好似冇乜人提過?

T5老闆自家品牌

其實唔差。好似都係岡山製。

冇錯 不過都差不多2k

T5老闆自家品牌

冇錯 不過都差不多2k

呢條係 tapered cut?
我以為係 16.8oz 果兩款添
2k 好貴

T5老闆自家品牌

冇錯 不過都差不多2k

呢條係 tapered cut?
我以為係 16.8oz 果兩款添
2k 好貴

係 高腰tapered cut
大家點洗走 nylon jacket如 ma1 d 油積

話説早两日去飲,醉鬼左唔知到成件ma1 都係油積

用左 d dish detergent去洗。但好似化得仲大左

最嚴重係有两隻手指印油積

小弟唔識野係澳洲買到美國軍製品?
bauhaus代理嘅皮褸有冇質素

小弟唔識野係澳洲買到美國軍製品?

vintage鋪買
唔知啦 應該deadstock之類 唔肯定
有無巴打有留意Stevenson Overall Co. 岩岩入左呢件
有無巴打有留意Stevenson Overall Co. 岩岩入左呢件

好靚喎巴打

好靚喎巴打

本來有諗過入呢件 不過覺得太貴
想買類似filson 呢個款既vest
香港買filson 貴左d 有無巴打知其他牌子有呢類

好靚喎巴打

本來有諗過入呢件 不過覺得太貴

無人放相?
借唔下barbour既香港分店係邊頭
唔該巴打

無人放相?

隻369幾靚。
唔該巴打

Barbour 香港無分店。

我都有入呢件
唔該巴打

係咪得IT既櫃位?
唔該巴打

係咪得IT既櫃位?

Tst Houses Shop
唔該巴打

係咪得IT既櫃位?

日本yahoo買中古抵玩好多
https://ir0.mobify.com/810/https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/22/004551_45452c76cf0f40db6b505a2ff3b8e0c0.jpg

香港搵唔搵到圖入面既boot
再一次多謝巴打們
我想搵呢啲長boot好耐了
唔該巴打

係咪得IT既櫃位?

endclothing有75折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞