[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
操過 Nudie,麻麻地鍾意色落個效果,不過 cutting 係幾好嘅

巴打有無類似nudie cutting既件推介

我條 Nudie 都唔係窄 cut,直腳款黎
日牛做復刻好少會做到咁窄
上面巴打講豬仔 107 已經算好窄
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?

我果條係tape ted
操左兩年幾都仲係好深色
操過 Nudie,麻麻地鍾意色落個效果,不過 cutting 係幾好嘅

好鍾意桃太郎果兩橫
但嫌佢唔夠窄

好鍾意桃太郎果兩橫
但嫌佢唔夠窄

巴打你好瘦? 0705SP 已經好窄,我著唔到
其實窄牛一d 都唔好睇。

Agger
另外想問問$1500左右budget 桃太郎0705sp係咪一個好選擇
同1705sp係咪同cutting但只係10oz版?

我覺得除左武士之外冇乜邊個牌子係唔抵玩
只要cutting岩心水就可以去馬

點解samurai唔好?

其實我都唔係好明點解好多巴打話samurai 唔好。

我未著過
其實有咩問題?

我淨係有條samurai 重磅chinos, 我就覺得好高質,好鍾意。可能samurai 係有少少偏貴。
另外想問問$1500左右budget 桃太郎0705sp係咪一個好選擇

我未著過
其實有咩問題?

我淨係有條samurai 重磅chinos, 我就覺得好高質,好鍾意。可能samurai 係有少少偏貴。

Samurai 真係貴

Agger

好gay
我覺得直筒微修腳最好

我未著過
其實有咩問題?

Samurai 真係貴

但samurai d 重磅野真係好好J

Agger

睇下窄成點
107 係最盡
再窄我都接受唔到
太窄戚住個袋都唔舒服啦
太窄戚住個袋都唔舒服啦

仲有著BOOT好肉酸
太窄戚住個袋都唔舒服啦

仲有著BOOT好肉酸

yes yes ....
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?

最窄咪sd107
我都有一條

我都有條 操緊條lean dean dry dip
係cultizm 特價4舊水買

但遲下仲想入條thin finn想問下版型同lean dean有咩分別
因為我條lean dean 都著到幾緊下

我都想知 black friday買咗條thin finn緊到仆街
留名
操緊條nudie
好想買件牛仔褸玩下

呢度好似冇乜人玩窄牛
你操緊邊隻fit?

最窄咪sd107
我都有一條

我都有條 操緊條lean dean dry dip
係cultizm 特價4舊水買

但遲下仲想入條thin finn想問下版型同lean dean有咩分別
因為我條lean dean 都著到幾緊下

我都想知 black friday買咗條thin finn緊到仆街

應該可以買大一個碼到 我都係咁 想試下買多條thin finn玩下
操緊Freewheelers 601xx

呢條正呀
襯直腳牛,大家會著咩皮鞋?
二手皮褸d皮硬晒要點打理?
上網見d人話用蠟,有d又話用馬油
好confused

呢條是否高腰?
諗住下一條就係佢
有野睇的話請分享

呢條是否高腰?
諗住下一條就係佢
有野睇的話請分享

高腰呀,啱啱開操所以冇野睇
太窄戚住個袋都唔舒服啦

仲有著BOOT好肉酸

yes yes ....

chelsea boots ok嘅

好鍾意桃太郎果兩橫
但嫌佢唔夠窄

腳幼

好鍾意桃太郎果兩橫
但嫌佢唔夠窄

腳幼

早兩個月入左桃太郎 10週年 0305TN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞