[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
Bauhaus 開倉,入咗第一件Barbour
不過有D闊身。

幾錢入手?

六舊有找

where
不過有D闊身。

幾錢入手?

六舊有找

where

如果巴打夠大隻,仲有38碼
我買咗36.

另外有仲down

不過有D闊身。

幾錢入手?

六舊有找

where

如果巴打夠大隻,仲有38碼
我買咗36.

另外有仲down

陣間去睇睇,感謝巴打
東京同大阪比,邊度多vintage野賣多d

東京

上野大把

東京

上野大把

上野買複刻野同軍野真係最集中
之後就係原宿果邊但東一忽西一忽
遲啲去台灣 有冇邊度推介?
上野邊間舖正,介紹下,黎緊會去

成條街都係
我去開Americaya
仲有d商務入面都有寶尋

成條街都係
我去開Americaya
仲有d商務入面都有寶尋

商場*

東京

上野大把

上野買複刻野同軍野真係最集中
之後就係原宿果邊但東一忽西一忽

原宿明治通間Kenji 夠我玩大半日。
唔該我想問下Barbour有無fake
我見過有件Barbour係made in vietnam
唔該我想問下Barbour有無fake
我見過有件Barbour係made in vietnam

Barbour 唔係隻隻model 都係made in england. 基本上bedale 係made in england. barbour int’l 我見過有made jn turkey ... 所以made in vietnam 唔奇
入左對Dr. Martens, 著worker pants 幾好。 減價買

都入左條 Orgueil x Eral 55

入左對Dr. Martens, 著worker pants 幾好。 減價買

條褲有無多d細節睇

條褲有無多d細節睇

今晚影

條褲有無多d細節睇

今晚影

巴打咁多orgueil 返工著唔著得?
定係一定要著老西

有冇巴打有興趣
我肥左胸位太窄唔岩著

胸有幾多吋

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

條orgueil我都買左
已停產
有買就要快

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

已停產
有買就要快

我都有條,買細左

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

已停產
有買就要快

我都有條,買細左

我二隻色都買左
本身鐘意牛仔布個條先
著著下鐘意卡奇呢條

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

已停產
有買就要快

我都有條,買細左

我二隻色都買左
本身鐘意牛仔布個條先
著著下鐘意卡奇呢條

我都係兩條都有,卡其果條,依家肥左,著到成條107咁

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

已停產
有買就要快

我都有條,買細左

我二隻色都買左
本身鐘意牛仔布個條先
著著下鐘意卡奇呢條

我都係兩條都有,卡其果條,依家肥左,著到成條107咁

減肥啦
浪費左咁多衫

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

得星期五六日著得,一至四要著老西。

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

Orgueil shirt
Sugarcane 背心
Orgueil sack jacket

條褲有無多d細節睇

今晚影

定係一定要著老西

Orgueil shirt
Sugarcane 背心
Orgueil sack jacket

件shirt 我都有,件sack jacket 就好想有。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞