[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
0705SP 15.7OZ
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ

另外個CUTTING係咪一樣
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ

差超級遠啦。 10 oz 係指一平方碼 重10oz, 布越厚就越重。 15.7 oz 重過10 oz 成57% 你話多唔多?

10oz denim 好薄身啦。
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ

差超級遠啦。 10 oz 係指一平方碼 重10oz, 布越厚就越重。 15.7 oz 重過10 oz 成57% 你話多唔多?

10oz夏天著15oz冬天著
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ

10oz夏天著15oz冬天著

但10 oz for 夏天我都係覺得太薄。
btw, 有無巴打試過濕洗有羊駝毛嘅n-1? 效果點?

我無試過,不過香討嗰邊有巴打試過, 可以參考一下

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24370051&extra=&page=51
btw, 有無巴打試過濕洗有羊駝毛嘅n-1? 效果點?

我無試過,不過香討嗰邊有巴打試過, 可以參考一下

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24370051&extra=&page=51

oh ..... 唔該巴打!
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ

10OZ應該紙咁薄...15.7啦
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ

夏天我覺得最好12-13 la ..... 冬天就over 17 都無所謂

我就係vintage market 入左嚟件。 其實我懷疑係香港有無機會著到!

番server room 可能有

我就係vintage market 入左嚟件。 其實我懷疑係香港有無機會著到!

要睇你怕唔怕凍, 我15 度就會著, 嚟緊星期日得13度, 可以著啦!

要睇你怕唔怕凍, 我15 度就會著, 嚟緊星期日得13度, 可以著啦!

我呢個weekend 應該會著。
1705SP 10OZ

其實呢5OZ差得遠唔遠
15.7算唔算重OZ

夏天我覺得最好12-13 la ..... 冬天就over 17 都無所謂

有條japan blue 14oz 夏天著真係好熱
新手想買條牛仔褲操當聖誕禮物,如果1 washed budget 2000左右 大家推薦邊款?
新手想買條牛仔褲操當聖誕禮物,如果1 washed budget 2000左右 大家推薦邊款?

2k budget 有好多choice la ....

Momotaro, TCB, Pure Blue Japan, Studio D’artisan 都會買到。 去Take 5, Vestige 睇下啦。
黎緊會去大阪 想問有無牛仔嬲推介下 前排係尖沙咀美麗華睇再有間賣vintage野既牛仔嬲好靚 type2架 想知巴打們有無咩推介 筆直1000-1500

巴打可以去二手店揾LVC 嘅Type 2.... 大約$800

唔該晒巴打 仲邊區會多d古著店?我見南崛江果邊好似都有 有無咩鋪頭推介

nw我都諗住遲d過去會一會佢

White’s 真係舒服到閪呀 著上腳覺得唔係貴 係值呢個價既

補充分享

有無Tricker's同好?

有對黃色低筒

今日著上腳影返張推推post

想問係咩Model,好靚

White’s 真係舒服到閪呀 著上腳覺得唔係貴 係值呢個價既

補充分享

有無Tricker's同好?

有對黃色低筒

今日著上腳影返張推推post

想問係咩Model,好靚

Bourton Country Shoe
想問下bedale應該買sage定olive classic d

我覺得係Sage. Sage 深色d, 色落靚d .
諗緊買n-1定m65好
諗緊買n-1定m65好

M65香港著既機會多d
諗緊買n-1定m65好

M65香港著既機會多d

都係,除非係無毛N-1
諗緊買n-1定m65好

M65香港著既機會多d

都係,除非係無毛N-1

一年買一件
想係香港/日本 入件N1 有無咩推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞