[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
6-7月做s/s sale果陣o係t.m.lewin官網入左下面件field jacket, 連運費$7xx, 竟然係用millerain臘綿布同英國製

嘩屌,正呀!
6-7月做s/s sale果陣o係t.m.lewin官網入左下面件field jacket, 連運費$7xx, 竟然係用millerain臘綿布同英國製

今日靚價入左件m65!

66年第二批alpha industries m65

正喎,點靚價先?

400蚊

係邊買?

嘩屌,正呀!

買過呢個牌子ge大褸, 雖然100%純羊毛, 但係面料仲薄過u記果件chesterfield, 同埋只係大陸造
對比之下呢件真係幾抵
今日靚價入左件m65!

66年第二批alpha industries m65

正喎,點靚價先?

400蚊

係邊買?

留名學野
有無巴打知邊到改牛仔褸算唔錯? 買返黎䄂有少少長同寬 想改短同窄少少
有無巴打知邊到改牛仔褸算唔錯? 買返黎䄂有少少長同寬 想改短同窄少少

咩款?
我覺得唔搞最好
諗下方法著佢 袖長就摺 身寬就著多件/由佢

咩款?
我覺得唔搞最好
諗下方法著佢 袖長就摺 身寬就著多件/由佢

同意,唔好改啦。
星期六日好似幾凉下,大家會著邊件褸?
比你地毒到想買條momotaro 0705sp
比你地毒到想買條momotaro 0705sp

今個星期六日有個vintage market
有無人去?

有無人去?

上次夏天個個無去到 今次會去呀
想問lightning 雜誌香港邊到有得買?

上官網買幾本運費幾貴

代運又驚佢重

有無人去?

係邊度

上官網買幾本運費幾貴

代運又驚佢重

Take 5

上官網買幾本運費幾貴

代運又驚佢重

Take 5

我見尖沙咀百佳酒店上面專賣日本書果間都好似有得賣
不過唔記得係咪新既期數

有無人去?

係邊度

上官網買幾本運費幾貴

代運又驚佢重

Take 5

我見尖沙咀百佳酒店上面專賣日本書果間都好似有得賣
不過唔記得係咪新既期數

以前tst Tomato 都有,但執左lu
有冇人知barbour 做比skyfall個款beacon sports jacket係咪冇賣
有冇人知barbour 做比skyfall個款beacon sports jacket係咪冇賣

online 有呀!

見到思歪巴打些牙咗 apolis denim chore jacket
想聽下review
我自己有件 indigo wool chore
諗緊買唔買埋denim 版

Momotaro Type 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞