[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
除咗boot外,有無皮鞋介紹? 雖然隔離有皮鞋post ,但個邊好似傾西裝多d

點着先

襯直腳牛?
我啱啱係fb 見到Houses 賣Barbour SL 標$3980 ..... 笑左。 mark up over 一倍。 加埋機票飛一轉台北係boutique 買都可能唔洗4k .....
巴打們有冇新手boot brand推介 暫時睇中red wing iron ranger 8111 有冇巴打著開評價下或者其他brand類似款推介 筆直3000內

3000內都係得red wing

Wolverine 1000 mile

但香港無地方有得試
巴打們有冇新手boot brand推介 暫時睇中red wing iron ranger 8111 有冇巴打著開評價下或者其他brand類似款推介 筆直3000內

Wolverine 1000 mile

但香港無地方有得試

同red wing 差唔多size
我啱啱係fb 見到Houses 賣Barbour SL 標$3980 ..... 笑左。 mark up over 一倍。 加埋機票飛一轉台北係boutique 買都可能唔洗4k .....

佢自己都聲稱價錢唔係最平 事實係好撚貴

係樂天買都平佢好多

佢自己都聲稱價錢唔係最平 事實係好撚貴

可能佢d 客有錢,唔志在貴成倍有多。
除咗boot外,有無皮鞋介紹? 雖然隔離有皮鞋post ,但個邊好似傾西裝多d

點着先

襯直腳牛?

Alden?

點着先

襯直腳牛?

Alden?

Alden Trickers Viberg都岩
美國個邊Alden友好多都係襯直腳牛

take5新代理依隻日版都幾好
VIP價啱啱$3000

呢隻正 我都去左睇實物
有無巴打知日本買會唔會平啲🤤

take5新代理依隻日版都幾好
VIP價啱啱$3000

呢隻正 我都去左睇實物
有無巴打知日本買會唔會平啲🤤

唔會,而家會員75折你計下就知

勁正, 真心唔明啲泰國人點操,天氣咁熱

勁正, 真心唔明啲泰國人點操,天氣咁熱

爬椰樹
想問下有冇粗用牛仔褸推介
普普通通款都ok
最緊要襟用
white’s MP365 Shell US$1099

有無巴打有著過呢個款?好好J咁

white’s MP365 Shell US$1099

有無巴打有著過呢個款?好好J咁

咁貴
係咪馬屎忽先
普普通通款都ok
最緊要襟用

Levi’s 囉
想問牛仔褲有血跡 點算 影唔影響操牛

血跡可以用冰/凍野起走
普普通通款都ok
最緊要襟用

Levi’s 囉

Levis 我覺得好似賣得特別貴
同埋唔太襟用

血跡可以用冰/凍野起走

洗啦
普普通通款都ok
最緊要襟用

Levi’s 囉

Levis 我覺得好似賣得特別貴
同埋唔太襟用

我之前有件係美國官網訂加集運返香港唔係好貴,而家好似仲做緊40%off

血跡可以用冰/凍野起走

洗啦

洗都未必甩 血跡係蛋白質 冰就起得到
亂洗可能仲衰 食死左
有冇巴打有LL Bean boot 好似幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞