[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
多謝各巴打支持,前一個post 已經1001. 原來連登巴打好多正野! 大開眼界。 有巴打仲話因爲個post 入左貨 (感動) ! 大家繼續開心share !!

原post link

[經典褸款共賞] 牛仔褸 • Workwear • 軍褸 • Country Jacket
https://lihkg.com/thread/470698/page/40?ref=ios
留名
Lm

有冇巴打知香港有冇實鋪有賣呢款

件pointer官網減緊價103 USD free US Shipping

見巴打用緊Folsom 袋 仲有無啲類似款但平啲嘅牌子
新post繼續

Filson

Filson

反而想 Filson 外國online 買邊度黎,香港好似貴成千銀
有冇巴LIKE BROWNS BEACH?
LM

Filson

我覺得Filson 係一個幾unique 嘅牌子。 其他可以找下Croots, Brady, or Barbour 嘅袋都幾好。
留名 我怕熱唔怕凍好難搞
著牛仔褸襯白T係好睇d
但又成日染左d 色上件T 度

咩骨好勁!

好想買依件

好想買依件

Heller’s cafe 真係超正! 我相信佢會係我衣櫃岀現!

好想買依件

Heller’s cafe 真係超正! 我相信佢會係我衣櫃岀現!

已經有依件,仲有件豬仔二代
操到咁上下先買,唔係著唔哂
著牛仔褸襯白T係好睇d
但又成日染左d 色上件T 度

應該唔會染得好嚴重,由得佢

好想買依件

想買就買

好想買依件

已經有依件,仲有件豬仔二代
操到咁上下先買,唔係著唔哂

真係著唔晒。 唔計我返工嘅西裝,我2017 到今日為止買左14件褸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞