(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (2)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
人一世_ _ _,而家唔去,到你想去就唔一定有房㗎啦
十分認同,我追左咁耐PO
都知道呢間有錢都未必住到
平安夜圍返埋先四萬幾円 per head,諗唔到點解仲要諗。
唔該巴打 睇落真係好靚

上樂天睇唔受一個人book
一定吟遊真係唔洗諗
除非你訂左花壇
你俾兩個人錢應該ok
話晒紅葉期 個景咁靚嘅旅館
一定多人book
黎緊12月同男朋友去北海道 掙扎緊去定山溪溫之宿Furu川定支芴湖鶴雅水之謌
野食都好高質咁 個風呂又唔錯
有無人住過啊
住過支笏湖水之謌

整體個環境都好靚 好乾淨
有個買手信嘅位
入面有隻餅勁好味
嗰陣買咗幾盒新年送禮
個個食完都讚不絕口

我地就住房有風呂嘅房型
但間房望個湖會俾啲枯樹遮咗
同埋浸嗰陣淨係望到天
望唔到湖 會遮咗
保障你唔好俾出面路過嘅人見到你裸體

晚餐早餐都係食自助餐
嘢食我覺得自助餐嚟講算唔錯
不過選擇唔多
早餐有鮮榨果汁

食完飯夜晚有啲表演
仲可以燒綿花糖食

雪櫃仲有布甸食
多謝提議
研究下啲行程先

雪櫃仲有布甸食

睇左好多巴絲都分享左好多正既溫泉旅館 等我又share下先

上年去左指宿既白水館 揀左一泊兩食既方案
每日酒店都會有一班接駁巴士由車站直達酒店(15:10)
如果早左或者錯過咗接駁車,都可以搭巴士去

去到未夠鐘Check-in,我地就去左酒店入面既薩摩伝承館食個Lunch先,D野食都唔錯!

可能係平日嘅關係 酒店竟然free upgrade咗我哋去一間有海景既房
一打開門就見到個一望無際嘅海,比起日出康城更加心曠神怡

今日我地所住既房型係和洋室,顧名思義就係有洋式嘅床都有和式嘅榻榻米

呢間旅館有得玩熱沙浴,係盛夏之下玩完真係成身汗,但係好快又好肚餓

之後就去左食晚飯 個晚飯唔係房食 係出去餐廳食既

野食有好多樣 都唔差既 但係最出色都係條魚

整體黎講 45,360Yen 3位既價錢 呢度絕對係值回票價既!
住了一晚黑川溫泉的Kounoyu, 好正好舒服
$45000yen
三個人低屌到爆呀
如果住左和洋室可唔可以叫佢比返張榻榻米床我訓地下?
我鐘意訓榻榻米多D
BOOK咗10月去草津、榛名湖同中禪寺湖
好期待
(雖然今次同幾個FD去都係住比較CHEAP嘅房)
請問一下各位可唔可以評論一下陶泉御所坊哩間質素如何?我同朋友黎緊住哩間但又有見各位詳細講哩間質素。
原來有溫泉POST

年頭想去仙台睇狐狸, 有乜溫泉推介,

唔鍾意公眾池
google search 仙台 溫泉旅館。
伸手 FAIL
請問一下各位可唔可以評論一下有馬嘅陶泉御所坊哩間質素如何?我同朋友黎緊住哩間但又冇見各位詳細講哩間質素。
可以,旅館多數有後備床鋪的
藏王同白石温泉,有啲旅館有狐狸村接送,可以慳番筆車費
街外好多評價可以參考啦,除咗設施睇落舊舊哋,都應該無伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞