(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (2)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
巴絲有無由布院溫泉旅館推介?
最好想有露天風呂浸住溫泉望下出面啲景
上網睇間間都唔錯咁
唔知實際情況係點
最穩陣係咪都係由布之彩?

利伸 少浸溫泉 五月去
追 post 啦,由布院之前都講到爛啦。
追左呢個post見得幾個回覆有提到所以先問
Thanks

淨係咁樣都好多post追啦 揀好幾間心水再問
最後book左瀧乃家 唔該曬巴打
到時去完返黎再包膠
Good choice
上次冬天去住瀧乃家
浸完, 去個lounge hea吓, 有個靚火爐, 聽住部麥景圖, 飲杯咖啡, 爽到
瀧乃家覆左我7月book唔到dw 之前住過無得頂
佢得返cw同aw房
我如果想住和式咁應該得返aw可以簡
想問下aw有冇人住過?同cw比差d咩
我之前住過 cw,貪佢洋式訓床有梳化 hea,秋天去打開露台窗舒服到爆。
我仲1516近諗住試唔試cw,但又冇和式
如果冇就打算隔離旅亭花算
想問下巴打CW四個人一間房會唔會迫?
定係分開做兩間AY會好啲?
唔該曬
呢間有個和式偏廳應該可以放到兩張 tatami。

你8月初去?
見好full下,退落7月都book唔到想住果d
和洋室舒服d
係呀我八月頭去
真係好鬼full
本身想book type d/ dw,點知成個八月差唔多日日都full 曬 所以就book咗cw先
而家唯有望實睇下會唔會有人cancel放返啲房出黎
唔該曬巴打
最後都係決定一間cw
想問下有冇人去過石和?有冇推介
睇到一間叫甲子園好抵,唔知有冇伏。
Thanks巴打
人數有限好少選擇
暫時心水有柚富之鄉彩岳館
同里山茶風旅館
仲有睇中旅庵和山豐
但同行友人未必afford到所以未必揀
巴打們點睇呢幾間
係熱海訓住温泉旅館見到個post
住緊e間都唔錯 水葉亭
萬2yen到
露天風呂對正個海
夜晚自助餐d野又高質

真心鐘意熱海
静中帶旺
交通方便景又靚
我之前住過 cw,貪佢洋式訓床有梳化 hea,秋天去打開露台窗舒服到爆。
想問下巴打CW四個人一間房會唔會迫?
定係分開做兩間AY會好啲?
唔該曬
你8月初去?
見好full下,退落7月都book唔到想住果d
係呀我八月頭去
真係好鬼full
本身想book type d/ dw,點知成個八月差唔多日日都full 曬 所以就book咗cw先
而家唯有望實睇下會唔會有人cancel放返啲房出黎

2月已bk定7月type d
超期待
我都係鍾意秋冬天入住,因為入到去玄關除鞋後全館除左出庭園外係冇鞋你著,但全館地板都鋪哂暖芯,凍冰冰入到去除鞋行入去既第一個感覺已經舒服。
真係要4季景都去一次
想問下東京酒店有冇推介
有冇D好似哥斯拉咁上下價錢的酒店推介
日本各地溫泉旅館 (2)
係咪想我地幫你上網搵?
今個月23/24湖南莊山景房
好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞