(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (2)

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
如果11月下旬打算去箱根個邊住溫泉旅館,依家BOOK係咪差唔多,賞楓期,個FD又話唔洗急
下星期去四國 有冇人試過道後溫泉♨️
紅葉期而家有得 book 就緊係 book 啦。
睇漏左,月燈庵𠴱次 trip 因為屋企主子驗到有 cancer 所以 cancel 左。
有得book 緊係book 啦,一來旺季,二來可以睇下有無early bird plan 平d 嘛
齋睇plan都流曬口水
early bird plan 通常都無早過120日嘅

不過PLAN實左就BOOK左佢唔洗煩

諗住十月尾一個人去宮城縣鳴子峽,請問附近有咩推介?鳴子溫泉?定去山形?還是返仙台好?
搭車嘅話點都要經一經鳴子溫泉
咁有咩推介
唔該想問下高山飛驒 花扇係咪ok?
想問下草津啲溫泉要早幾耐book
諗住1月去浸溫泉但依家周去book果度啲溫泉旅館好似間間都full哂咁
想問有無Ching可以推薦一下北海道嘅溫泉旅館?

希望有自助晚餐同私人風呂
11月去山陰山陽 岡山附近有無咩好溫泉旅館推介
我覺得一般般,本館就係幾靚
第一淹本館雖然太熱鬧,但都唔錯,反而洞爺,摩周,阿寒我都覺得一般
會有塊野鋪係低比你擺,無問題的
七月頭住一晚伊東 溫泉 月のうさぎ,有冇爸打住過
洞爺一般agger 覺得乃之風吹大左
老實講,我覺得有唔少溫泉都係吹大左,
日本乜野都係三大泉架啦,百鳩幾個三大乜三大物
有d係幾特別但泉質一般般
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞