買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
罪大55寸8500f同9000f除左日本製之外分別大唔大
見8500又有sound bar送

我買左9000 都有得送 不過要同sales講
上hktv mall 好冇架?
40-43" 邊部好?
想睇netflix 同唔洗睇netflix 既分別有冇推介呀巴打
買俾老母睇,幫幫手
請問邊間

請問邊間

又一城百記
10500左右?
Sound bar / coupon 二揀一?

唔該

請問邊間

又一城百記
10500左右?
Sound bar / coupon 二揀一?

唔該

10500?
8500f 要1萬1尾 9000f要1萬6
前者default送sound bar 後者1000超市
想要多d就問sales啦
點解oled好似冇49
擺唔落55
想買新電視
又驚跌爛 好似上面個巴打咁

有冇人用過呢種旋轉柱?有冇伏?

我飯枱要斜望電視,想電視轉得

sony kdl 43w660f
上hktv mall 買呢部ok 嗎?
8500垃圾黎
一係9000以上自先有區域背光
貴咁多
唔係貴好多
百記8500f 119xx 送sound bar
9000f 161xx 送sound bar + 1000現金券
空間有限 有冇32时電視介紹?
8500f 唔算係垃圾
接近 舊年 9000e

睇下RTINGS 9000以下唔入流
9000E同F 分別唔大
最TOP係OLED
9000E/F只係叫性價OK
仲有架乞兒區背機王TCL R617
個人認為32吋咁細都唔會好追求畫質 你都睇唔到好明顯嘅分別 價錢ok 合心水就好
想問55吋LG 55uk7500pca

有無巴打有咩意見 差唔多價位其他品牌有無更好選擇
個sound bar係邊隻款?
有冇人訂左A9F
想問下Sony A9F 電視底直接痴住電視櫃。
咁如果想買soundbar 點擺法?
個廳掛唔到牆。。
我睇中個Polk audio signa s1,有無人有用過
見sony X7000F幾平,想問下平平地買部smart tv , 是否抵屌?
A8F vs X9000F
點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞