買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
隔離post無人理過嚟問下

睇怕屋企部電視等唔切43吋 8500E出
以下2揀1大家點睇?

Panasonic 43ex600h
Sony 43x8000e
x7000e, 較好無bug, 較平

要保ex600,要畫質sony
Thanks! 最後起細鋪買左EX600
4千頭
50‘ 8000 蚊樓下有咩好推薦?
43吋 大約4000有咩推介
簡55uj6500 /55uj6300 不如簡三星55mu6300
反正都平機,但三星係正宗4K mon
拿多$1000 買49x9000啦
43X7000E
Or 超平假4K 43UJ6300
訂咗LG 65吋OLED, 上網見好多人都話有燒印 係咪同Sony, Panasonic OLED一樣都係死證無得搞. 如果有得換, 換咩牌子/型號好?
我覺得依家仲未係時候買OLED電視
pan記?
43EX600H
上星期細鋪買4180
大家點睇sony 49x9000e?
想買部49'
咁多位巴打,小弟未買過電視,想幫屋企換過部
依家個部32" 大細OK,有無邊隻可以推介下
頭POST睇到話PANASONIC有5年保,但出黎D色OK?
如果6-7000$ 呢個budget ?
推一推
想問下有冇d 40“,平平地幾千蚊最抵玩既?
用黎打switch only
HISENSE - 40吋全高清LED電視 (LTDN40K188HK)
呢部賣緊2 千4 蚊可唔可以?
用左半年, 無乜問題
chromecast同spotify好方便
不過我無裝任何app, 廢事整慢部機
大家點睇LG 49UJ7500?
請問巴打條link Sony 過部有乜特點,我都要幫屋企買32寸電視$2500 - $3000 唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞