買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
中原買架,佢好似話得翻四十部到
其實我都無睇邊部好,係個sales話呢部個spec同價錢最抵玩就信左佢
我未買掛架,屋企未裝修完
不過聽佢講panasonic個原廠掛架連按裝要1100
但我其實唔知呢部係咪伏黎
靚野黎
買靚野
我CHEAP CHEAP 地買49FX600H
$5380
個原裝掛牆架都係$500
不過暫時淨係用黎睇netflix 同電視都尚算滿意~
想問下24吋電視有咩推薦
其實我唔太識分
但我個廳就反而買部cheap cheap 既Lg55uk6550pcd
又送超市1500,又送soundbar
心諗點解咁平
想問下兩萬蚊筆直買邊部65”好? 暫時考慮緊Samsung nu8000 同 Panasonic fx700
請問24吋電視有咩推薦
buget$2000
請問三千budget 想有40吋,有好既推介嗎? thanks!
想請教下大家意見
我想換部65吋就,心目中就Sony A8F但係見LG C8/E8P 價錢又差唔多,想問大家A8F同LG兩者在同價位下,大家會點簡?
請教一下
主要用來睇tvb,viu tv果啲,同埋駁電腦睇youtube。43吋電視有咩推薦 budget 5000
https://www.price.com.hk/product.php?p=197492&gp=15&ct=spec

4000 budget

想買部40'內電視

唔駛SMART TV

睇中呢部

請問大家點睇

還是有更好選擇

唔該哂
唔該
筆直5000左右

50吋有咩推介?
有無用lg電視巴絲

想問下邊個選項係rgb full range, 搵唔到有任何關於rgb setting, 上網睇唔同牌子唔同叫法

型號: lg49uj7300
三叔QLED電視,其實係咪比其他led oled壽命長呢?
想買43吋電視機,邊隻畫質最靚?
samsung ua49nu8000 係邊買最抵?
今日買咗Sony 55x9000f 等收機
到底點睇邊隻tv有行android
其實有無細部既 Android TV 想買部32 吋 or 以下擺入房睇,但尋日上網 search Android TV 得 sony, sharp 同 TCL 有出,重要部部都50吋以上
究竟想要部細 Android TV 係咪無可能,如果Android TV 盒係咪無 Google 認證的?(除 NowTV 個盒?)
44吋 8000e定 7500f 好
罪大55寸8500f同9000f除左日本製之外分別大唔大
見8500又有sound bar送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞