買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
等我睇下出面賣緊幾錢先, 謝謝
想問多少少
佢個firefox os 係咪有apps 睇netflix, youtube 果d 架呢?
Yes
詳細睇返網站或說明書
同問,考慮緊fx630h但網上真係太少評論
請問Samsung qa55q8camjxzk display機$11980 有3年保養 有冇伏?

或者有冇55 or 60吋推介? Budget 15000內
43吋4k 加外置speaker/ soundbar 13k 有咩介紹?
唔好意思 想問下啲低級問題
1 其實而加係va 定ips 好啲?唔係一向都話ips色靚啲?
2Panasonic 果fx700h fx800h 其實refresh rate 係幾多架?點解會寫2200 hz?
正常120hz panel

2200hz指背光
我有方法
可以pm我傾
經過中原,比人sell ex750, 同價機重,好似好正

Ex600 好似都好多人買
行過見到三叔55NU7100 賣緊8480,55MU6880賣緊6880,有冇巴打用緊依兩部?

追POST見到三叔風評麻麻,但55吋UHD,依個價錢真係好吸引
Lm同問,btw 55NU7100 AV生活賣緊7980送blue Ray+ $1000 coupon
FX800h 定 8500F 好
49吋TH-49FX800H 好唔好,同630H有無大分別?
有無巴打買左今年Pan款可以分享下
8500e
屋企人入左部sharp LC50S50H 4k ,有無伏?5年保,鋪睇電視色水都ok,返屋企開無線睇,色水好似淡左少少同埋唔清,唔係好識較個影像

唔使唔開心
睇睇吓就慣
搬新屋諗住換部49-50吋電視, 追左好多個POST最後都係決定買P記, 平時睇電視撈飯, 少睇戲打機(都有時會), BUDGET預5K左右, 49EX680同49FX630邊部好?兩部有咩分別?見價錢好似都差唔多
Ex係2017版,Fx係今年最新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞