買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
有冇人想換電視

49吋我嫌佢太細,頂唔住要換65

或者有冇巴打知*** ks8800 二手可以賣到幾錢。 用左4個月仲有保養

買電視果陣,我已經講買65,條女又話食電又話加快近視,b lee ba la驚左佢最後買49,好發悔
居然有女人要買細D
乜唔係買大D俾女人煲戲/劇咩?
佢屋企用緊32

打ps4 好多game好似mh咁 根本睇唔到字

揀電視同揀波一樣 越大越好 (假設距離3,4米)
想問下有無同Sony 49/55X9000e同級嘅電視選擇?
Pan 750
暫時睇中左 sony X9000E 同 pan記50ex750h
而家大約賣緊咩價 純打機+netflix+睇戲 唔睇cctvb
邊部好d
其實係咪等x9000f 好d?其他地方都出左
價錢係咪差唔多? 有冇話香港幾時出
32吋 房打 ps4 , 係咪得sony w660 e ?
想問下55"mu7300 有冇巴打用過 覺得點
Sony A1 65”
Panasonic TH-65EZ1000H 65”

邊部正d?
唔壞無得頂
壞左唔得整
4000蚊左右買邊部好
睇過P記 都OK
最重要係可以串流電話 THANKS
我用緊無問題,電子產品都係睇彩數,你咁講個個牌子一壞都無得整啦
今日岩岩到貨
你買幾錢
百xx 買,最平問11680
11680-3000(超市現金券) (藍光機) -300 (Cash Dollars ) -100 (Samsung Pay Cash Dollars)
-150(Samsung Pay 超市現金券) 重有logitech k400r + TARGUS 4位拖板
用左一星期,十分滿意,部機好靚仔,不過好似而家又平左
老老豆豆,屋企電視同梳化得1.4-1.7米距離,係咪最多43吋?有冇師兄呢啲距離買50吋?
1.8米睇緊65寸都唔覺太大
hdtvtest選出左2017 best oled tv係Ez1000

https://www.hdtvtest.co.uk/news/shootout-results-201708224491.htm
想問下pan 600h 680h其實差成千蚊其實係咪無咩分別
睇佢個spec剩係4K ULTRA HD IPS Super Bright Panel Plus LED 同無plus既分別
係咪唔係好值得比多20%機價買680h ?
43吋
原來上邊已經有類似問題 sor
仆街
前排老豆叫我買lg
自己做電器都唔知架咩
利申 買撚左LG 6字頭果d

以前用sharp都捱左十年
後黎開始白mon先換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞