買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
P記?我只係知Sales都唔敢propose,display果部玩咗冇一個月就打柴,就算有5年保

咁5年保panasonic 咪玩死自己?

sales係睇佣黎推邊部

1部電視最貴係個panel
佢部部都要換panel佢賺咩
4年半前買左部sony 32hx750,續到5年保
壞左之後換左部w660e比我,降晒級
P記?我只係知Sales都唔敢propose,display果部玩咗冇一個月就打柴,就算有5年保

P記

Source
P記貴機都靚啦,睇report DX900 色域贏成條街
P記貴機都靚啦,睇report DX900 色域贏成條街

50Ex 750性價比最高
Sony 49x9000e價位
雖然大家都係100Hz panel 前者多一個3D功能

P記

Source

Source? 親身去凶宅買電視時既親身經歷
千其唔好買平價lg4k電視,極有可能係假4k,6字頭系列嗰啲九成係假,假4k畫質仲差過fullhd電視

panasonic電視保養期達五年,要求唔高又怕懷嘅可以揀佢

要求高都可以揀佢其實

Panasonic OLED超靚

P記

Source

講到咁嚴重,應該1蚊佣金都冇啦

果個牌子多佣,前一日爆炸你都唔會知
有冇買過TCL

P記

Source

你唔係比人水咗你買三叔/L豬咁柒啊?
sony電視點睇
有日得閒睇sony網100吋賣緊60萬憑啲咩?
睇緊Samsung uhd 7300
Sony x9000
想問邊部好?
出萬幾蚊到

去年既Ks7300定今年既mu 7300? Same case你指X9000d定e

今年 mu7300 vs Sony x9000e
同埋x8000e 又點睇?
oled 貴 所以諗唔掂 大概萬幾多預算如買到都想既
Sony x9000
想問邊部好?
出萬幾蚊到

去年既Ks7300定今年既mu 7300? Same case你指X9000d定e

Oled55b7p 唔算貴
MU6900 & 7300 & 8800 都唔差
Sony x9000
想問邊部好?
出萬幾蚊到

Oled55b7p 唔算貴
MU6900 & 7300 & 8800 都唔差

Sony 買9000 無死錯人
Sony x9000
想問邊部好?
出萬幾蚊到

兩部一定x9000e 100hz
8000e唔使諗,50z panel
Sony x9000
想問邊部好?
出萬幾蚊到

兩部一定x9000e 100hz
8000e唔使諗,50z panel

Mu7300<Ks7300因為少左量子點
呢個post意義係....

P記

Source

你唔係比人水咗你買三叔/L豬咁柒啊?

咁多部P記唔壞,只係壞我想睇果部?俾少少邏輯去諗諗
55" SONY9300E 同LG OLED B7 差不多價, 點簡?
想問下點解4K mon會貴過啲中下級4K 電視咁多?
明明4K mon 細啲,就算你話就慳位就返間房,咁兩邊平價都好fair,但事實唔係

利申唔識電視嘢,認真求問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞