買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
用iphone, ipad, mac
iPhone有冇得平平地幾十蚊買轉hdmi轉插線?
有冇大大知道LG隻手49UK7500係真定假4K?
有冇大大知道LG隻49UK7500係真定假4K?
出左部ps4pro
諗住今晚去黃金高登買部電視返去玩下

有無巴打邊間買開邊間好信譽
唔洗一定最平 不過如果口碑好貴少少都ok

同埋千祈唔好買咩牌子

剛剛度過我放得電視個位得1.2米闊
係咪最多買40吋倒

真係第一次買 虛心問
求各路巴打教一教路
ps4買sony 43x7500f 5k5

97cmx63cm
如果Budget唔夠 X7000E值唔值得考慮 岩岩係黃金睇過 43吋得呢部同LG有一部43吋
如果唔係對落40就要買創維 聽都未聽過
x7000e, ok, 4k3,無知x7000f價錢

畫質打機sony較好
如果會玩ps4 pro 睇Netflix 同youtube要43吋
X8000e同fx600h 邊一部會比較好?
岩岩高登入手x7000e
Thx巴打 4280 都算幾好
想問下如果買43吋的話
P記FX600H同Sony X7000E邊款會好d
因為兩款價錢好似差唔多
同埋呢兩部會係真定假4k
我買左部43 吋samsung ku6300,佢話有4k,但我搵黎搵去都睇唔到有
同問, 本身想買X8000E
但諗諗下其實我本時都好少睇電視
可能最多一星期睇一兩場波
想慳皮D 買FX600H
想問下依家買電視係唔係包埋掛牆安裝的?
呢幾日panashop做緊優惠,43FX600H入手
原裝掛牆架500元正,包安裝
依家係做緊咩優惠?
43吋折實4780
有無 55吋, 知唔知?
巴打們

黎緊新屋要買電視,想買部耐用既,BUDGET 5000-15000都得
去睇過SAMSUNG NU8000 同Q6/Q8都覺得幾好
但唔識分UHD同QLED

1. 其實曲面真係值?
2. CP值黎講,NU8000係咪好既選擇?
3. 有冇其他牌子既機CP值高?
4. 如果要上埋牆/櫃,包唔包安裝架一般?

THX
電視一般只包坐枱安裝
1.曲面一般家庭唔建議,因為打斜睇會好難睇
2. 係
3. tcl p6
4. 500-700蚊包架包安裝

如果巴打買nu8000, 小弟有方法比出面平,水貨價9000包安裝連架,唔要架8000
貨到check 好冇問題先比錢
q6f 55 小弟有方法比出面平,水貨價9200包安裝連架,唔要架8200
小弟有方法比出面平,sony49”8500f水貨價8000包安裝連架,唔要架7000
sony 55”8500f水貨價8000包安裝連架,唔要架7000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞