買電視機換電視機集中討論區

1001 回覆
44 Like 8 Dislike
千其唔好買平價lg4k電視,極有可能係假4k,6字頭系列嗰啲九成係假,假4k畫質仲差過fullhd電視

panasonic電視保養期達五年,要求唔高又怕懷嘅可以揀佢
toshiba電視不嬲係貼牌大陸機,依家仲要賣咗畀紅海,勿買
z9d 最正
保養期最長係咪非panasonic 莫屬?
5年真係好好j
仲有冇得extend
Bb衣買sony電視有冇伏
Bb衣買sony電視有冇伏

我都想知
千其唔好買平價lg4k電視,極有可能係假4k,6字頭系列嗰啲九成係假,假4k畫質仲差過fullhd電視

panasonic電視保養期達五年,要求唔高又怕懷嘅可以揀佢

要求高都可以揀佢其實
不善之處係p機電視個firefox os已奠
不過唔太緊要嘅, 反正都唔多人update電視個os, 而且firefox os功能都相對齊全, 所以唔使太擔心
有無人知三星49mu6310同49mu6300有咩分別?價錢差兩舊
P記?我只係知Sales都唔敢propose,display果部玩咗冇一個月就打柴,就算有5年保
P記?我只係知Sales都唔敢propose,display果部玩咗冇一個月就打柴,就算有5年保

sales只會推回佣最多既三星LG大陸機
睇緊Samsung uhd 7300
Sony x9000
想問邊部好?
出萬幾蚊到

P記

我部b6p係真4k
睇緊Samsung uhd 7300
Sony x9000
想問邊部好?
出萬幾蚊到

去年既Ks7300定今年既mu 7300? Same case你指X9000d定e

咁5年保panasonic 咪玩死自己?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞